Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Σοκ με Μακρυπούλια και Λιάγκα: Συναντιούνται στους διαδρόμους και...

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

21 Νοεμβρίου 2021 14:58
Σοκ με Μακρυπούλια και Λιάγκα: Συναντιούνται στους διαδρόμους και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Στα μαχαίρια» φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο παρουσιαστής αρνήθηκε να παρευρεθεί στο εορταστικό «Celebrity Ρουκ Ζουκ» καθώς οι σχέσεις των δύο δεν είναι ιδιαίτερα «θερμές».

Το ίδιο συνέβη και με την περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια, όταν η ίδια δεν παρευρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η ένταση που επικρατεί στους διαδρόμους του καναλιού είναι εμφανής, με τους δύο παρουσιαστές να μην έχουν βρει την «χρυσή τομή» στις επαγγελματικές σχέσεις τους.

Λιάγκας Μακρυπούλια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Τι λες Τώρα;», «δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις. Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι η Ζέτα δεν πήγε στο “Πρωινό” όταν ο Λιάγκας επέστρεψε στην εκπομπή. Ο Λιάγκας είπε ότι “αφού η Ζέτα δεν ήρθε στην εκπομπή δεν πάω ούτε εγώ”. Οι άνθρωποι στους διαδρόμους λένε ότι όταν ο Λιάγκας κατεβαίνοντας είδε τη Μακρυπούλια στο κυλικείο στα στούντιο Κάπα ανέβηκε πάλι τη σκάλα. Κι εκείνη όταν τον είδε έκανε ότι μιλάει στο τηλέφωνο».

«Δεν συμπαθιόμαστε όλοι μεταξύ μας σε αυτή τη δουλειά. Το ότι μπορεί η Ζέτα να μην συμπαθεί λίγο τον Γιώργο δεν σημαίνει κάτι. Άμα δεν θέλει να πάει σε μία εκπομπή γιατί να την υποχρεώσουν; Φιλάκια Ζέτα μου, αγαπημένο μου κορίτσι» ήταν το σχόλιο της Μαρίας Ηλιάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share