Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σε νέο ρόλο ο Γιώργος Λεμπέσης - Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή

20 Νοεμβρίου 2021 14:14
Σε νέο ρόλο ο Γιώργος Λεμπέσης - Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λεμπέσης, καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατάει στην αγκαλιά τον νεογέννητο γιο του!

Ο γνωστός τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την σύζυγό του Σοφία Τραντίδου να φέρνει στον κόσμο τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Λεμπέσης, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του γιου του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου» έγραψε στη λεζάντα ο Γιώργος Λεμπέσης.

Γιώργος Λεμπέσης: «Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω»

Συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος δήλωσε πως είναι ένας άντρας παλαιάς κοπής, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν ζηλεύει τη σύζυγό του, καθώς υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Είσαι ακόμα ερωτευμένος ή τη θέση του έρωτα έχει πάρει η αγάπη;

Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Είκοσι χρόνια μετά η αγάπη δυναμώνει όσο περνάνε τα χρόνια, οπότε και τα δύο. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που ο έρωτας έχει φύγει.

Ανήκεις στην κατηγορία αντρών που θα θυμηθούν την επέτειο γάμου τους, θα ψάξουν το δώρο, θα οργανώσουν ένα ρομαντικό δείπνο;

Με τα λουλούδια μου και με τα όλα μου… Είμαι παλαιάς κοπής.

Λεμπέσης μπαμπάς

Δουλειές στο σπίτι κάνεις;

Όταν μπορώ να βοηθήσω σε κάποια πράγματα, ναι. Δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω. Να βοηθήσω λίγο όταν μαγειρεύει, να κάνω εξωτερικές δουλειές ή να κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι, αυτές τις κάνω και μάλιστα πολύ καλά. Δεν έχω σφουγγαρίσει και δεν έχω σιδερώσει ποτέ, ούτε ρούχα έχω απλώσει, ούτε καν το έχω σκεφτεί αυτό.

Σε ζηλεύει ή ζηλεύεις τη σύζυγό σου;

Ούτε τη ζηλεύω ούτε με ζηλεύει, δεν δίνουμε δικαιώματα ο ένας στον άλλον. Άμα θέλει να βγει έξω με τις φίλες της, θα βγει, όπως το κάνω κι εγώ με τους φίλους μου, δεν θα μου πει τίποτα, υπάρχει εμπιστοσύνη.

Με τους φίλους της, της επιτρέπεις της να βγαίνει;

Οι φίλοι μας είναι κοινοί, δεν έχει προσωπικούς φίλους που δεν τους γνωρίζω, ούτε κι εγώ… Να βγει μόνο με έναν άντρα; Δεν νομίζω ότι θα το έκανε.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share