Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέος έρωτας για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη μας συστήνει το νέο της φίλο

Νέο μέλος στην οικογένειά της

20 Νοεμβρίου 2021 09:53
Νέος έρωτας για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη μας συστήνει το νέο της φίλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέος έρωτας φαίνεται να προέκυψε ξαφνικά για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η πρώην σύζυγός του γνωστού ηθοποιού, που πλέον βρίσκεται σε σχέση με τη Δέσποινα Βανδή, υποδέχτηκε ένα νέο μέλος στην οικογένειά της, που δεν είναι άλλο από ένα γλυκό σκυλάκι.

Μάλιστα, έγραψε την εξής λεζάντα: «Το νέο μέλος της οικογένειας! Ένα εγκαταλελειμένο σκυλάκι που μας ευγνωμονεί κάθε μέρα …. αυτό το βλέμμα τα λέει όλα»

Μετά τον χωρισμό της, η ίδια απέκτησε έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, όπου μοιράζεται στιγμές με το γιο της.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως αποστασιοποιήθηκε τον τελευταίο χρόνο, καθώς η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη χρονολογείται το φθινόπωρο του 2020 και δείχνει μια φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, η σύζυγος του έγραφε τότε σαν λεζάντα «Μας κάνεις ευτυχισμένους».

Πλέον το feed της σχετίζεται αποκλειστικά με το γιο της, με τον οποίο προσπαθεί να περνά ποιοτικό χρόνο. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει βιντεοσκοπήσει να παίζει πιάνο παρά το μικρό της ηλικίας του.

Βέβαια, καμία αναφορά δεν έχει κάνει για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος, όπως φαίνεται, αποτελεί παρελθόν από τη ζωή της.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Ποια είναι η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», ωστόσο άλλοι είναι οι λόγοι που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει το όνομά του να φιγουράρει παντού.

Ο λόγος για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν έμεινε κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ζευγαριού στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός δεν ήταν εργένης μέχρι σήμερα, αλλά παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη με την οποία απέκτησε έναν γιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 15 χρόνια, ενώ ο ερχομός του παιδιού άλλαξε ως άνθρωπο τον ηθοποιό και τον ηρέμησε.

Νέος έρωτας για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Τα σύννεφα στον γάμο του

Ήδη δημοσιεύματα από τον περασμένο Απρίλιο έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο του και όπως φαίνεται επαληθεύτηκαν με τον ίδιο να βρίσκει παρηγοριά στον αγκαλιά της γνωστής τραγουδίστριας.

Αν και ο Βασίλης Μπισμπίκης σπάνια αναφερόταν στις συνεντεύξεις του στην προσωπική του ζωή, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η σύζυγός του ήταν εκείνη που τον «άλλαξε»! «Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη» υποστηρίζει. Και πώς αποφάσισε, τόσο αντισυμβατικός, να παντρευτεί; «Μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται».

Πρότυπο συζύγου και μητέρας, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στεκόταν στο πλευρό του μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, μεγαλώνοντας τον μοναχογιό τους. Ο ηθοποιός είναι τελείως διαφορετικός στην προσωπική του ζωή από τους ρόλους που ενσαρκώνει στην πλειονότητα, λένε όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share