Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στέλιος Νιάκαρης: «Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό»

«Έχω περάσει καλά στη ζωή μου»

19 Νοεμβρίου 2021 19:51
Στέλιος Νιάκαρης: «Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε ο Στέλιος Νιάκαρης. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τη γνωριμία του με σταρ του Χόλιγουντ και τις άλλες δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, ενώ αίσθηση προκάλεσε μια αναφορά του στις γυναίκες που … θύμισε τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

“Δεν θέλεις να ακούσεις τι μου λένε στα social media, μου στέλνουν και γυμνές φωτογραφίες”, αποκάλυψε ο Στέλιος Νιάκαρης. “Κυρίως γυναίκες. Δεν απαντάω γιατί ποιο είναι το επόμενο στάδιο;” είπε.

“Αν με ρωτάς αν έχω περάσει καλά στη ζωή μου, έχω περάσει καλά, περνάω πάρα πολύ καλά. Όχι, δεν έχω κρατήσει κάποιο συγκεκριμένο νούμερο (σ.σ. για τις γυναίκες). Νομίζω μετά τις 100 γυναίκες χάνεις και τον λογαριασμό. Αν θέλεις να κάνεις λογαριασμό, κυκλοφορείς έξω και βλέπεις, ότι έχω πάει με αυτήν, αυτήν, αυτήν. Από εκεί και πέρα μπορείς να βγάλεις ένα μπούσουλα. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία” ανέφερε ο Στέλιος Νιάκαρης και συμπλήρωσε:

“Ο Γιάννης το είπε αυτό τότε για να δώσει έμφαση στο γεγονός ότι είναι πολλές, πού να ξέρω τώρα. Δεν ασχολείσαι με το νούμερο. Γι’ αυτό είπε 4.000, δεν νομίζω ότι κάθεται και μετράει…”

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share