Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θύμα κλοπής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Το αντικείμενο των χιλιάδων ευρώ που χάθηκε

Τι φέρεται να είπε στην αστυνομία

19 Νοεμβρίου 2021 18:43
Θύμα κλοπής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Το αντικείμενο των χιλιάδων ευρώ που χάθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα κλοπής φαίνεται πως έπεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όταν επισκέφθηκε στα μέσα Νοεμβρίου με κοντινό της πρόσωπο, ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για θεραπείες σπα. Εκεί όπως καταγγέλλει το γνωστό μοντέλο εξαφανίστηκε ένα από τα αντικείμενα που είχε αποχωριστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία.

Μετά τη θεραπεία της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέστρεψε να πάρει τα πράγματά της, τα οποία είχε αφήσει σε ένα κλειδωμένο ντουλαπάκι, και τότε διαπίστωσε ότι έλειπε ένα δαχτυλίδι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Το γνωστό μοντέλο, σύμφωνα με τo Mega, κατέθεσε μήνυση στις Αρχές, σημειώνοντας ότι είχε κλειδώσει το ντουλαπάκι όπου βρίσκονταν τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει εάν υπήρξε πρόσωπο το οποίο παραβίασε το ντουλάπι.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε εβδομαδιαίως στη «Φάρμα»

Η ξανθιά «εκρηκτική» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία κάθε Σάββατο ανεβαίνει στη σκηνή του Just The Two of Us παρέα με την Κατερίνα Λιόλιου, αποκάλυψε πως θα πήγαινε στο Survivor μόνο με πολλά χρήματα!

Σημειώνεται, πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την περσινή σεζόν πήρε μέρος στη Φάρμα του ΑΝΤ1.

Παναγιώταρου ποσό Φάρμα

Στις δηλώσεις, λοιπόν, που έκανε η Παναγιώταρου στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα», σχολίασε πως «μπορεί να έχει πάει με 10.000 ευρώ την εβδομάδα σε κάποιο ριάλιτι» κι έτσι θα χρειαζόταν «ένα μεγαλύτερο ποσό για να την πείσει κάποιος να πάει στο Survivor».

Αμέσως μετά το συγκεκριμένο απόσπασμα κι αφού όλοι στο πλατό της εκπομπής κατάλαβαν πως το γνωστό μοντέλο μιλούσε για τη Φάρμα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε σοκαρισμένη: «Δεν πάμε όλοι μαζί αν είναι να πάρουμε κάνα 20χιλιαρο την εβδομάδα; Να κάτσουμε κάνα μήνα να βγάλουμε την 100άρα μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share