Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σάστισαν όλοι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέα ανακοίνωση για την υγεία της

Το χρώμα των χεριών της έφερε νέα ερωτήματα

19 Νοεμβρίου 2021 14:11
Σάστισαν όλοι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέα ανακοίνωση για την υγεία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ανησυχία συνεχίζει να επικρατεί για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία αναστάτωσε με την τελευταία εικόνα της, ειδικά στα χέρια της, προκαλώντας και πάλι ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα εθεάθη με τα χέρια της να έχουν έντονο μωβ χρώμα στην τελευταία δημόσια παρουσία της. Η εικόνα αυτή έρχεται λίγο καιρό, μετά την νοσηλεία της στο νοσοκομείο και την απόφαση να μείνει στο σπίτι για ξεκούραση, χωρίς ακόμη να έχει επανέλθει σε πλήρη δράση.

Η Βασίλισσα, άλλωστε, ακύρωσε για αυτό το λόγο την παρουσία της σε πολλά γεγονότα, ενώ υπάρχουν αναφορές πως δε θα βρεθεί σε μεγάλες εκδηλώσεις για τον επόμενο χρόνο, κάνοντας την περισσότερη δουλειά της από το κάστρο του Ουίνδσορ.

Γιατί τα χέρια της Βασίλισσας είναι μωβ;

Πως εξηγείται, όμως, το μωβ χρώμα στα χέρια της; Σύμφωνα με τον γιατρό Τζέι Βέρμα, το χρώμα αυτό έχει εξήγηση στο γεγονός, ότι έχει μείνει αρκετό καιρό στο σπίτι, με αποτέλεσμα να έχει λιγότερο οξυγόνο στο αίμα της. «Έχει απώλεια κυκλοφορίας του αίματος, πιο εκτεθειμένες φλέβες και μικρή παρουσία του αίματος γύρω από το δέρμα», αναφέρει ο ίδιος.

Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που συνέβη και σε αρκετές περιπτώσεις για τον Πρίγκιπα Κάρολο, χωρίς να ανησυχήσει με την κατάσταση της υγείας του. Τα μηνύματα για την Ελισάβετ, όμως, είναι πολλά τελευταία και μαζεύονται, όπως και οι φήμες για την αντικατάστασή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share