Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανικός με Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: Ούρλιαζαν μπροστά σε όλο τον κόσμο

Άναυδοι όλοι με τον καβγά τους

19 Νοεμβρίου 2021 10:42
Πανικός με Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: Ούρλιαζαν μπροστά σε όλο τον κόσμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε πρόσφατα στη μέση του δρόμου με Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη, με τους δύο να μη λογαριάζουν τον κόσμο, που βρισκόταν μπροστά τους, και να λογομαχεί έντονα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, πριν από λίγες ημέρες, περαστικοί έξω από γνωστό εστιατόριο της Βουκουρεστίου, είδαν το ζευγάρι να καβγαδίζει αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, με τον ηθοποιό παράλληλα να έχει θεαθεί μακριά από την τραγουδίστρια.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έτρωγαν στο Athenee και η ένταση ξεκίνησε όταν αντιλήφθηκαν ότι τους παραμονεύουν παπαράτσι. Η παρουσία του ενόχλησε ιδιαίτερα τον ηθοποιό αφού δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους δημοσιότητα που περιστρέφεται γύρω από την προσωπική του ζωή και όχι την καριέρα του.

Μετά την εμφάνιση των φωτογράφων, οι δυο τους έφυγαν βιαστικά από το εστιατόριο με κατεύθυνση το City Link, όμως εκεί έσκασε και ο καβγάς τους σε δημόσια θέα.

Καβγάς για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Έξαλλος ο ηθοποιός, ζήτησε το λόγο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, σύμφωνα με την Espresso, έδειχνε ιδιαίτερα θυμωμένος και σύμφωνα με μαρτυρία περαστικού επέρριψε στη Βανδή ευθύνες για το γεγονός ότι εμφανίστηκαν οι φωτογράφοι.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε ανεβάσει story στο Instagram το οποίο αποκάλυπτε την τοποθεσία της. Ο ηθοποιός ζητούσε να μάθει τον λόγο που η Δέσποινα Βανδή «επικοινώνησε» την έξοδό τους στα social media λειτουργώντας σαν κράχτης για τους παπαράτσι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share