Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η πρωταθλήτρια του τένις που θα γίνει ο νέος άγγελος της Victoria’s Secret

Μεγάλη πρόοδος!

18 Νοεμβρίου 2021 14:08
Αυτή είναι η πρωταθλήτρια του τένις που θα γίνει ο νέος άγγελος της Victoria’s Secret
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σταρ του τένις και επί 4 φορές νικήτρια του Grand Slam, η Ναόμι Οσάκα, είναι πλέον το νέο πρόσωπο της Victoria’s Secret. Με την ευκαιρία δες εδώ την μεγάλη αποκάλυψη της Μαρία Μπεκατώρου για το μωρό.

Η αθλήτρια, θα είναι μέρος του VS Collective, το οποίο είναι η νέα πρωτοβουλία της μάρκας που αναδεικνύει τις ιστορίες γυναικών από κάθε υπόβαθρο.

«Αφού έμαθα και κατανόησα το όραμα της VS για το Collective, εμπνεύστηκα να συμμετάσχω σε αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες», μοιράστηκε η Osaka με το WWD.

«Θυμάμαι ότι μπήκα στα καταστήματα της [Victoria’s Secret] όταν ήμουν παιδί και αναρωτιόμουν γιατί καμία από τις γυναίκες στον τοίχο δεν έμοιαζε με εμένα. Τώρα, ως συλλογικότητα, μπορούμε να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά από όλα τα διαφορετικά υπόβαθρα, τους πολιτισμούς και τα μεγέθη. Αυτό αντιπροσωπεύει την πρόοδο για μένα».

Η Οσάκα μαζί με τα μοντέλα Paloma Elsesser, Valentina Sampaio και Hailey Bieber, καθώς και τις αθλήτριες Megan Rapinoe, Eileen Gu και άλλες.

Η Janie Schaffer, επικεφαλής σχεδιασμού της Victoria’s Secret, δήλωσε ότι η Οσάκα ήταν μια «φυσική επιλογή» για την πρωτοβουλία.

«Αποπνέει τόσο θετική ενέργεια και συνεχίζει να εμπνέει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο με το θάρρος, την αποφασιστικότητα και την ειλικρίνειά της. Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με τη Naomi για να συμβάλουμε στην προώθηση θετικών αλλαγών», δήλωσε η Schaffer.

Για το πρώτο της έργο, η Osaka συμμετέχει ως guest star στο podcast του VS Voices όπου συζητά την καριέρα της και τι ελπίζει να πετύχει στο VS Collective.

Ακούστε το εδώ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share