Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Στικούδη: Η αγκαλιά που της αλλάζει τη ζωή

"Απλά έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, να με πάρει μια αγκαλιά"

17 Νοεμβρίου 2021 11:56
Κατερίνα Στικούδη: Η αγκαλιά που της αλλάζει τη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ήταν απίστευτος. Δεν περιγράφεται. Δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια το συναίσθημα», ανέφερε η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, μιλώντας για τον νεογέννητο γιό της, στην κάμερα του okmag στα παρασκήνια του J2US». Ενώ, παράλληλα, μίλησε για τον δύσκολο τοκετό και την συνεργασία της με το J2US και έδωσε απαντήσεις για όλα.Με την ευκαιρία διάβασε εδώ πως η καλλονή έχασε13 κιλά σε 15 ημέρες.

Η πρώτη αγκαλιά με τον γιο της

«Ήταν απίστευτος. Δεν περιγράφεται. Δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια το συναίσθημα. Απλά έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, να με πάρει μια αγκαλιά», υπογραμμίζει η Κατερίνα Στικούδη. «Άνοιξε τα χεράκια… με έπιασε… πολύ συγκινητικό».

Η συνεργασία με το J2US

«Είναι από τις συνεργασίες που ειλικρινά θα μου μείνουν χαραγμένες στην καρδιά μου. Γιατί είναι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, άνθρωποι με τον καλό τον λόγο. Κάτι που δεν συνηθίζεται στον χώρο μας», υποστηρίζει.

«Απέρριψα πάρα πολλές προτάσεις που δεν είχαν να κάνουν μόνο με τηλεοπτικά project -και με θεατρικά και με άλλα διάφορα πράγματα, εμφανίσεις που έχουν να κάνουν με συναυλίες. Αν θα κάνω κάποιες συναυλίες θα κάνω πολύ επιλεκτικά τα Χριστούγεννα, που ήδη συζητάμε, γιατί ήθελα να είναι το μυαλό μου εκεί. Να είναι συγκεντρωμένο στον Βύρωνα. Και το συγκεκριμένο project, κάθε Σάββατο στις ώρες αυτές ήταν και για μένα μια ανάσα».

Για το αν έχουν αποφασίσει για νονό

«Έχουμε πολλούς φίλους, τους αγαπάμε πάρα πολύ. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που έχω και τις φίλες μου και τους φίλους μας», μας λέει εξηγώντας πως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει. «Θα δούμε», αναφέρει για τα σχέδια της βάφτισης του μικρού Βύρωνα.

Ο δύσκολος τοκετός

«Τα τραγούδια τον κάνανε να θέλει να βγει. Κράτησε πολλές ώρες ο τοκετός και βάλαμε και λίγα τραγούδια για να τον ξυπνήσουμε λιγάκι και έπιασε το κόλπο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share