Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

«Οι σχέσεις που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη...» - Αποκάλυψη «βόμβα» για τους άνδρες της ζωής της μετά το διαζύγιο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

«Αυτό που έψαχνε ήταν...»

16 Νοεμβρίου 2021 15:39
«Οι σχέσεις που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη...» - Αποκάλυψη «βόμβα» για τους άνδρες της ζωής της μετά το διαζύγιο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις έγιναν πρόσφατα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και όσα πέρασε στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, με λεπτομέρειες για τις σχέσεις, που συνήψε μετά το διαζύγιο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ είχε χωρίσει με τον έτερο μεγάλο ηθοποιό το 1975 λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, αλλά ποτέ δεν έχασε από τη ζωή της τον έρωτα. Μετά το διαζύγιο, άλλωστε, είχε συνάψει σχέση με δύο άνδρες, που είχαν προκαλέσει δημόσια αίσθηση, τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό το πώς ήρθε ο θάνατός της.

Ο λόγος των σχέσεών της μετά το διαζύγιο

Πρόκειται, ασφαλώς, για τον Βλάσση Μπονάτσο και τον Κώστα Σπυρόπουλο, με τον προσωπικό της φίλο, Γιώργο Λιάνη, να αναφέρει στο «Idols» του ΣΚΑΪ τους λόγους, που είχε ερωτευτεί τους άνδρες και αυτά αφορούσαν... τη διατήρηση της νεότητάς της.

«Δεν της έλειπαν πράγματα στη ζωή της και αρκέστηκε σε πολλές ευκολίες. Πέρασε πρώτα από ένα πατρικό σύνδρομο και ύστερα από ένα νεανικό σύμβολο. Για αυτό το λόγο και έκανε τις σχέσεις με τον Βλάσση και τον Σπυρόπουλο, αφού έψαχνε το ελιξήριο για μια αιώνια νεότητα», είπε στην κάμερα ο άλλοτε υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share