Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Φιλιππίδης με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω!» (Video)

«Προσπαθεί να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο πράγματα που κατά την άποψή μου είναι αδικαιολόγητα»

16 Νοεμβρίου 2021 13:06
Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Φιλιππίδης με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την Ελπίδα Νίνου, τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη ανέφερε ότι έχει επικοινωνήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μιλώντας στη «Super Κατερίνα» ο πρόεδρος του ΣΕΗ τόνισε ότι «η Ελπίδα δεν κατηγορείται για κάτι» και ότι «δεν είναι σε καλή κατάσταση».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο γνωστός σκηνοθέτης τον έβαλε μάρτυρα υπεράσπισης εν αγνοία του. «Ζήτησα να μη χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης. Ο Εισαγγελέας με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας», είπε. Επίσης, καταπέλτης ήταν η Ρένια Λουιζίδου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη σε συνέντευξή της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Είμαι ένας από τους ανθρώπους που ήμουν στη ζωή του Πέτρου και δε σταμάτησα ποτέ να συναντιέμαι μαζί του, ακόμη και όταν δε δουλεύαμε. Και με τη σύζυγό του ήμασταν φίλοι και πολύ συχνά τη συμβούλευα. Δε θέλω να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά θέματα.

Η Ελπίδα δεν κατηγορείται για κάτι. Και εγώ έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ασφαλώς και δε μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση ένας άνθρωπος που ο σύζυγος του είναι προφυλακισμένος και η ίδια προσπαθεί να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο πράγματα που κατά την άποψή μου είναι αδικαιολόγητα.

Και μένα ο Πέτρος με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω. Όταν έφτασα στην Εισαγγελία έμαθα πως είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Ζήτησα να μη χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης. Ο Εισαγγελέας με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share