Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκλείεται: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Μαρίνας Πατούλη

Τέρμα τα ψέματα!

16 Νοεμβρίου 2021 12:40
Αποκλείεται: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Μαρίνας Πατούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέρμα τα ψέματα! Ποια είναι η ηλικία της Μαρίνας Πατούλη; Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο χρόνο και μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα έχει απασχολήσει τα Media και όχι άδικα!

Αρκετοί είμαστε εκείνοι που έχουμε αναρωτηθεί πόσο χρονών μπορεί να είναι! Η αλήθεια είναι πως η απάντηση θα σας ξαφνιάσει αφού η Μαρίνα Πατούλη είναι μόλις 53 ετών.

Το πραγματικό της επίθετο είναι... Σταυράκη και γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 1968 στη Νέα Σμύρνη ενώ έχει καταγωγή από την Κρήτη! Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Φιλολογία, στο τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αποκλείεται: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Μαρίνας Πατούλη

Η καριέρα της Μαρίνας Πατούλη

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως φιλόλογος, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε Αθήνα και Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

Από το 2017, είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Αποκλείεται: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Μαρίνας Πατούλη

Αυτοδίοικηση

Στις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξελέγη (πρώτη σε ψήφους) Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2014 έως το 2017, διετέλεσε Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ΠΕ.Α.Π) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2015, είναι εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).

Από το 2019, είναι εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share