Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Καταπέλτης η Ρένια Λουιζίδου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη: «Ήταν θυελλώδης, δύσκολος και...»

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

16 Νοεμβρίου 2021 10:05
Καταπέλτης η Ρένια Λουιζίδου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη: «Ήταν θυελλώδης, δύσκολος και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day σήμερα το πρωί. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Πέτρο Φιλιππίδη αποκαλύπτοντας πως όλη αυτή η ιστορία τη στεναχώρησε γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνώριζε από πολύ μικρή ηλικία.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης, δύσκολος και αντιφατικός δε θα αφαιρούσα καμία από αυτές τις τρεις λέξεις μετά τις καταγγελίες. Δε θέλω να είμαι άδικη, είναι υπερταλαντούχος, είναι πολύ συναισθηματικός στην καλή του στιγμή αλλά δεν μπαίνει ίσον στην εξίσωση.

Ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να κάνει κάτι πολύ σκληρό δε σημαίνει ότι κάποιες άλλες ώρες δε λειτουργεί συναισθηματικά. Με έχει στεναχωρήσει αυτή η ιστορία γιατί τον Πέτρο τον ξέρω από μικρό παιδί. Τον ξέρω από την εποχή των Απαράδεκτων.

Ήξερα ότι είναι δύσκολος άνθρωπος στη διαχείρισή του την καθημερινή με εκρήξεις, νευρικός, πιεστικός, αυταρχικός αλλά στο σεξουαλικό κομμάτι, αυτά είναι πράγματα που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δε γίνονται πίσω από ανοιχτές».

Ρένια Λουιζίδου και Πέτρος Φιλιππίδης

Ενώ, σκληρή απάντηση στον ηθοποιό και πρώην συνεργάτη του Γιώργο Λέφα έδωσε μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο Πέτρος Φιλιππίδης από τις φυλακές Τρίπολης, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ηθοποιός από το 50-50 δίνει «στεγνά» τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχω περάσει δύσκολα...»

Η ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη μίλησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον προφυλακισμένο συνάδελφο της Πέτρο Φιλιππίδη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «50-50» αλλά και την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην μεταδίδουν σε επανάληψη σειρές με τον ίδιο σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Τσακίρη σημείωσε: «Έχω περάσει δύσκολα σε αυτή τη δουλειά. Υπήρξαν και άτυχες στιγμές, βεβαίως. Στιγμές με ανθρώπους που έκαναν κατάχρηση της εξουσίας τους».

«Στεναχωρήθηκα όπως στεναχωρηθήκαμε όλοι μας για την απόφαση να μην παίζεται το Πενήντα Πενήντα σε επανάληψη. Στεναχωρήθηκα για το ίδιο το συμβάν και για αυτή την απόφαση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στα χέρια μας. Από τη στιγμή που ακόμα τα πράγματα είναι σε αναβρασμό, νομίζω ότι ένα διάλειμμα για την σειρά είναι απαραίτητο.

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχαμε καθημερινά γυρίσματα. Δεν ήμουν δηλαδή στο σίριαλ η γυναίκα ή η κόρη του. Ήμασταν μαζί μόνο σε κάποια ομαδικά γυρίσματα και δεν είχα άμεση επαφή μαζί του.

Άκουγα πράγματα αλλά οι φήμες είναι φήμες και όταν δεν είναι επιβεβαιωμένες, δεν μπορείς αφενός να βασίσεις την γνώμη σου πάνω σε αυτές. Αφετέρου και αυτό που έφτανε στα αφτιά μου δεν ήταν αυτό που αποδείχθηκε στη συνέχεια».

«Δεν είναι ωραίο να αποδομούνται οι άνθρωποι, καθόλου ωραίο και το συναίσθημα που μένει είναι πικρό», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Επίσης, στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε το πρωί της Κυριακής (14/11) ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του και αλλά και στο ελληνικό #metoo, για το οποίο είχε μιλήσει και πριν μερικές μέρες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share