Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε εβδομαδιαίως στη «Φάρμα» (video)

Αποκάλυψε πως θα πήγαινε στο Survivor μόνο με πολλά χρήματα!

15 Νοεμβρίου 2021 22:13
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε εβδομαδιαίως στη «Φάρμα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ξανθιά «εκρηκτική» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία κάθε Σάββατο ανεβαίνει στη σκηνή του Just The Two of Us παρέα με την Κατερίνα Λιόλιου, αποκάλυψε πως θα πήγαινε στο Survivor μόνο με πολλά χρήματα!

Σημειώνεται, πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την περσινή σεζόν πήρε μέρος στη Φάρμα του ΑΝΤ1.

Παναγιώταρου ποσό Φάρμα

Στις δηλώσεις, λοιπόν, που έκανε η Παναγιώταρου στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα», σχολίασε πως «μπορεί να έχει πάει με 10.000 ευρώ την εβδομάδα σε κάποιο ριάλιτι» κι έτσι θα χρειαζόταν «ένα μεγαλύτερο ποσό για να την πείσει κάποιος να πάει στο Survivor».

Αμέσως μετά το συγκεκριμένο απόσπασμα κι αφού όλοι στο πλατό της εκπομπής κατάλαβαν πως το γνωστό μοντέλο μιλούσε για τη Φάρμα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε σοκαρισμένη: «Δεν πάμε όλοι μαζί αν είναι να πάρουμε κάνα 20χιλιαρο την εβδομάδα; Να κάτσουμε κάνα μήνα να βγάλουμε την 100άρα μας».

Έτσι ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές - Πρόκειται για μια άλλη!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε πραγματικά αδιανόητη εικόνα πριν τις πλαστικές! Το τι έχει πειράξει πάνω της δε .....είναι παραπάνω από οφθαλμοφανές!

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο πρώτο My Style Rocks.

Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι πολύ όμορφη, ωστόσο έχει κάνει κάποιες μικρές παρεμβάσεις στην εμφάνισή της.

Αμέσως μετά την είσοδό της στο παιχνίδι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το παρελθόν της και πως ήταν πριν κάνει αυτές τις μικρές αλλαγές.

Αν και έχει περάσει αρκετό διάστημα από τότε που είχε λάβει μέρος στο παιχνίδι, η όμορφη instagrammer συνεχίζει τις πλαστικές επεμβάσεις με τις πιο αισθητές αλλαγές να παρατηρούνται στα ζυγωματικά -τα οποία είναι πολύ πιο έντονα- και στα χείλη της, τα οποία είναι πιο σαρκώδη. Δείτε φωτογραφίες της πριν και μετά τις πλαστικές και τα συμπεράσματα δικά σας:

Έτσι ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές

Έτσι ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές

Έτσι ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές




 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share