Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Συγκλονιστική αποκάλυψη - «Ήταν αυταρχική και ανταγωνιστική»

Τα είπε όλα!

15 Νοεμβρίου 2021 17:42
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Συγκλονιστική αποκάλυψη - «Ήταν αυταρχική και ανταγωνιστική»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την θρυλική Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «Mega Καλημέρα», αναπολώντας τη συνεργασία που είχε μαζί της. Την ίδια στιγμή, εξομολογείται για το δύσκολο κομμάτι των παρενοχλήσεων που αντιμετώπισε στον χώρο του θεάματος. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την αποκάλυψη που καίει την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Από την Αλίκη Βουγιουκλάκη θυμάμαι το άρωμα της, την ματιά της, το άγγιγμα της, την λάμψη της την φιλοξενία της και να είναι αυταρχική, ανταγωνιστική και εκτός εαυτού» είπε αρχικά.

Τι είπε για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί

Η ηθοποιός μίλησε επιπλέον και για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί στο χώρο του θεάματος.

«Από 5 χρονών δουλεύω στο θέατρο. Οι δύσκολες στιγμές ξεκίνησαν, όταν έγινε υποχρέωση. Τις περισσότερες φορές που έφυγα από δουλειές ήταν λόγω σεξουαλικών παρενοχλήσεων ή μου έλεγαν εν ψυχρώ ‘ή αυτό ή το άλλο’. Θεωρώ χυδαίο να λένε γιατί τώρα το θυμήθηκαν. Όταν ήμουν μικρή μου έλεγαν ‘δεν θα κάνεις τίποτα, κρίμα τόσο ταλέντο’. Ένιωσα ανακουφισμένη όταν είπα για αυτές τις παρενοχλήσεις. Ήταν σαν να το ζούσα ξανά, αναπήδησαν από μέσα μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share