Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένταση on air ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Βάνα Μπάρμπα: «Το κάνεις σε εμένα αυτό; Εσύ και γάμο έκανες να προσδιοριστείς και όλα»

Χαμός στο Πρωινό

15 Νοεμβρίου 2021 17:00
Ένταση on air ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Βάνα Μπάρμπα: «Το κάνεις σε εμένα αυτό; Εσύ και γάμο έκανες να προσδιοριστείς και όλα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα το πρωί της Δευτέρας.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, το ελληνικό metoo, τις κακοποιητικές στάσεις και την υπόθεση Φιλιππίδη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκινώντας την κουβέντα για το metoo, το χαρακτήρισε ως την «επανάσταση της καταπιεσμένης γυναίκας».

«Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δεν είναι αυτό το metoo. Για μένα είναι ότι πέφτει φως σε συμπεριφορές ανδρών που ήταν κρυμμένες», είπε η Φαίη Σκορδά και στην συνέχεια ρώτησε την Βάνα Μπάρμπα αν μετάνιωσε για τις δηλώσεις της σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

σκορδά μπάρμπα

«Μου το λέτε λίγο προβοκατόρικα. Γιατί πρέπει να μετανιώσω για κάτι που πιστεύω. Δεν μπορεί να μην είμαι πάντα με τη γυναίκα. Η Ιστορία και η κάθε εποχή κουβαλάει τα δικά της πράγματα. Όμως όσο υπήρχε η σχέση αρσενικού-θηλυκού υπήρχε κακοποίηση. Ξεκίνησε από την Αμερική μία μόδα που καλώς ξεκίνησε. Όμως εγώ είμαι εναντίον της υπερβολής», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Με ενοχλεί γιατί δεν θέλω να τρομάξουμε τα αρσενικά. Να μη φοβηθούν να φλερτάρουν. Το ότι η γυναίκα μπορεί να μαρτυρήσει την κακή συμπεριφορά του αρσενικού είναι υπέροχο αλλά μη φτάσουμε στην αντίπερα όχθη», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύ πιο σημαντική από τις σχέσεις», της απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Η έντονη διαφωνία της Βάνας Μπάρμπα με τη Φαίη Σκορδά για τη θέση της γυναίκας

«Μη φτάσουμε και στην αντίπερα όχθη να είναι αντίπαλο το αρσενικό στο θηλυκό. Έχουμε ανάγκη τα αρσενικά και τα αρσενικά εμάς», σχολίασε η ηθοποιός, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση της.

«Ναι αλλά όλη αυτή η κουβέντα γίνεται επειδή η κοινωνία εκπαιδεύει έναν άντρα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Η μητέρα τον εκπαιδεύει, εσύ σαν μητέρα έχεις την εξουσία, άσε την κοινωνία. Από εμάς ξεκινάει γλυκιά μου. Εσύ τα παιδιά σου, αν τα μάθεις αύριο ότι είσαι ο πρίγκιπας του παραμυθιού…», πρόσθεσε.

«Δεν θα τα μάθω. Όπως δεν με έμαθε η μητέρα μου να έχω ανάγκη από έναν άντρα για να είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου. Δηλαδή, θα περιμένω από έναν άντρα να με φλερτάρει για να μην είμαι μόνη μου; Αν θέλω, βγαίνω και μόνη μου. Αν θέλω, βγαίνω και με γυναίκες και δεν έχω ανάγκη κανέναν άντρα να αυτοπροσδιοριστώ. Έτσι με έμαθε η μαμά μου», δήλωσε φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά.

«Επί σειρά ετών οι μανάδες μεγάλωναν τα κορίτσια λέγοντάς τους ότι θα βρεις τον πρίγκιπα», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει ότι, «Μα όλα τα παραμύθια έτσι ήταν».

«Γλυκιά μου ναι, αλλά το λες και σε μια γυναίκα, δηλαδή… Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό. Το κάνεις σε μένα αυτό; Μια γυναίκα που δεν παντρεύτηκα, έκανα παιδί χωρίς γάμο. Εσύ έκανες κι ένα γάμο που έπρεπε να φορέσεις το νυφικό για να είσαι πριγκίπισσα. Εγώ δεν το έκανα ποτέ. Είμαι η γυναίκα η αυτόνομη, η ανεξάρτητη. Το λες σε μένα αυτό, σαν να μου λες εγώ δεν έχω την ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ από έναν άντρα. Μα έκανες! Και γάμο έκανες να προσδιοριστείς και όλα», της απάντησε με έντονο ύφος η Βάνα Μπάρμπα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share