Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει ο Μάνος Βροντζάκης: «Γνωστό πρόσωπο της πολιτικής με παρενόχλησε, ήθελε να μπω μαζί του στο ντουζ»

Αποκαλύψεις!

15 Νοεμβρίου 2021 15:51
Συγκλονίζει ο Μάνος Βροντζάκης: «Γνωστό πρόσωπο της πολιτικής με παρενόχλησε, ήθελε να μπω μαζί του στο ντουζ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γνωστό μοντέλο και personal trainer Μάνος Βροντζάκης μίλησε για την παρενόχληση που δέχτηκε, όταν έφτασε στο σπίτι του πολιτικού για γυμναστική.

Ο ίδιος αποκάλυψε ορισμένα από τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχτεί στο εργασιακό του περιβάλλον.

Το γνωστό μοντέλο και personal trainer παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μάλιστα, ανέφερε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί παρενόχληση από άτομο του πολιτικού χώρου.

«Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα ξεκινήματά μου ως μοντέλο, πηγαίνοντας σε ένα fitting ενός σχεδιαστή. Εγώ θα λάμβανα μέρος στην πασαρέλα του. Παρενέβη την ώρα που άλλαζα σε ένα δωμάτιο και προσπάθησε και να με δει γυμνό αλλά και να με ντύσει για να με "πιάσει"», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ως γυμναστής δέχτηκα παρενόχληση από πολύ γνωστό πρόσωπο της πολιτικής. Πήγα να γυμνάσω αυτόν τον κύριο, μού άνοιξε την πόρτα με την πετσέτα, λέγοντάς μου ότι δεν είναι πολύ καλά για γυμναστική. Παρόλα αυτά, ήθελε να κάνουμε κάποιες διατάσεις. Μετά από λίγο ήθελε να μπω στο ντουζ μαζί του, ήθελε τέτοια πράγματα δηλαδή, όπου κατάλαβα τι μέλλει γενέσθαι και σηκώθηκα κι έφυγα», πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share