Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έσκασαν» τα ευχάριστα στο σπίτι του Γιάννη Μπέζου: Χαρούμενη στο πλευρό του η Ναταλία Τσαλίκη

Τι συνέβη;

15 Νοεμβρίου 2021 14:55
«Έσκασαν» τα ευχάριστα στο σπίτι του Γιάννη Μπέζου: Χαρούμενη στο πλευρό του η Ναταλία Τσαλίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα, που ήρθαν για τον Γιάννη Μπέζο, με τον ίδιο να είναι χαρούμενος μαζί με την Ναταλία Τσαλίκη, έτοιμος για ακόμη ένα θεατρικό έργο, μετά τις αποκαλύψεις για το γάμο τους.

Συγκεκριμένα, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Γιάννης Μπέζος, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Ντένια Στασινοπούλου και Θοδωρής Οικονόμου παρουσιάζουν παραστάσεις με τίτλο «Όταν χαμηλώνουν τ’ άστρα».

Την Παρασκευή 19 και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 20:30 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Παρουσίαση, Τραγούδι: Γιάννης Μπέζος
Απαγγελία, Τραγούδι: Κωνσταντίνα Νταντάμη, Ντένια Στασινοπούλου
Στο πιάνο ο Θοδωρής Οικονόμου.

Τι αφορά η εκδήλωση

Ο μεγάλος Σεφέρης έλεγε πως όταν κόβουμε ένα κομμάτι από το παρελθόν, την ίδια στιγμή κόβουμε κι ένα κομμάτι από το μέλλον. Η άγνοια και ακόμα χειρότερα η θολή εικόνα που έχουμε για το παρελθόν μας, φοβίζει και συσκοτίζει το δρόμο για τα επόμενα. Η ποίηση για τους μεγάλους προγόνους μας ήταν καθημερινή άσκηση και ψυχαγωγία.

Μέσα στους αιώνες και μετά από πολλές αναταράξεις, ο τόπος μας γέννησε δημιουργούς θαυμαστούς και αποκαλυπτικούς. Η πρόθεσή μας είναι να τους θυμηθούμε. Έτσι κι αλλιώς τους εμπεριέχουμε, διότι μας δένει η γλώσσα με όλες τις παραλλαγές της. Με όχημα τις μουσικές σπουδαίων συνθετών, θα διαπιστώσουμε ότι η ποίηση, όπως έλεγε ο Εγγονόπουλος, είναι λόγια ψιθυριστά στα αυτιά ευγενικών ανθρώπων. Είναι η ακριβή εκδοχή της πατρίδας μας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share