Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για την Αθηνά Οικονομάκου: Μαζί της ο Φίλιππος Μιχόπουλος στο ξαφνικό πρόβλημα υγείας

Τι συνέβη;

15 Νοεμβρίου 2021 13:28
Δύσκολες στιγμές για την Αθηνά Οικονομάκου: Μαζί της ο Φίλιππος Μιχόπουλος στο ξαφνικό πρόβλημα υγείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές πέρασε στο παρελθόν η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αναφέρθηκε σε μια εποχή, όπου αντιμετώπισε ξαφνικά ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας.

Η ίδια, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, είχε βρεθεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν, κάποια στιγμή, είχε πιεστεί πολύ ψυχικά, είχε χάσει το χαμόγελό της και έτσι απευθύνθηκε σε ειδικό και έκανε ψυχοθεραπεία, πράγμα που την βοήθησε πάρα πολύ.

Η αποκάλυψη για το πώς αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας

«Είχα πολλά ψυχολογικά θέματα, τα οποία με πήγαιναν πίσω και με έκαναν να μην είμαι ευτυχισμένη, να μην είμαι ικανοποιημένη με τίποτα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι το χρειάζομαι και ότι το έχω ανάγκη. Ούτε είχα ασχοληθεί να ψάξω να βρω ποιον κι εάν. Εγώ πιέστηκα πάρα πολύ με τη δουλειά, έπαθα μία τύπου υπερκόπωση, άρχισα να παθαίνω κρίσεις άγχους τρομερές, που έφτασα σε σημείο να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου και να λέω "Τι μου συμβαίνει; Είμαι τόσο δυνατή, τι παθαίνω; Τρελαίνομαι;".

Έφτασα σε ένα σημείο που είπα ότι χρειάζομαι βοήθεια. Υπήρχε ένας φίλος μου που ήξερα ότι κάνει ψυχοθεραπεία, που ήταν πολύ ικανοποιημένος. Μόλις του είπα, με παρότρυνε να πάω. Έτσι ξεκίνησα και πέτυχα έναν άνθρωπο που δεν θα τον άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Πέρα από τον άντρα μου και τα παιδιά μου δεν θα τον άλλαζα για τον οποιονδήποτε στον κόσμο. Τόσο πολύ νιώθω ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό και πιο ωραίο δώρο από αυτό για να κάνεις στον εαυτό σου. Αρκεί να πετύχεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Είναι πολύ δύσκολο κομμάτι να ανοίξεις την ψυχή σου και πώς θα τη διαχειριστεί ο άλλος. Παίζει με την ψυχή σου. Πρέπει να ξέρει πώς θα παίξει, αλλιώς μπορεί να σε καταστρέψει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share