Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Είναι πολύ ύπουλος...": Συγκλονίζει με την εξομολόγηση του ο Γιάννης Αϊβάζης

Η εξομολόγηση που μας άφησε άφωνους

14 Νοεμβρίου 2021 17:22
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Κυριακής (14/11) ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε με τον κορωνοϊό πριν από λίγες μέρες.

Οι δηλώσεις του Αϊβάζη για τον κορωνοϊό

«Είναι ένας πολύ ύπουλος. Είμαστε πολύ μικροί για να τον αντιμετωπίσουμε. Κατάλαβα ότι κόλλησα μετά από δύο ημέρες. Λογικά μία ημέρα πριν είχα πάρει τον ιό και από εκεί και πέρα, Δευτέρα βράδυ μπήκα στο νοσοκομείο και ξεκίνησαν τα συμπτώματα.

Είχα έντονο πονοκέφαλο, αρχικά είχα δέκατα και μετά ανέβαινε. Μετρώντας το οξυγόνο μου έπεσε το οξυγόνο πάρα πολύ και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Ήμουν σε ένα θάλαμο με έξι κρεβάτια. Την πρώτη ημέρα δεν κοιμάσαι, τη δεύτερη ημέρα γνωρίζεσαι με τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει διαλογή στο νοσοκομείο, είτε είσαι βαριά, είτε ελαφριά θα μπεις στο ίδιο δωμάτιο.

Η παροχή του οξυγόνου ήταν πάρα πολύ μικρή. Μέσα σε δύο ώρες όντως μπορούσε να σου αναστρέψει την κατάσταση. Ήρθε η νοσοκόμα και του είπε να πάρει τηλέφωνο τους δικούς του. Μιλάει με τους δικούς του και μετά τον διασωλήνωσαν. Είναι τέτοια η κατάσταση που επικρατεί που κανένα κρεβάτι δεν μένει κενό για παραπάνω από μισή ώρα. Η όσφρηση και η γεύση επανήλθαν μετά από 20 ημέρες. Είμαι τυχερός που εμβολιάστηκα».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share