Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη η Καίτη Φίνου: Δείτε πως είναι μετά τη τεράστια αλλαγή

Άλλος άνθρωπος πραγματικά

13 Νοεμβρίου 2021 17:47
Αγνώριστη η Καίτη Φίνου: Δείτε πως είναι μετά τη τεράστια αλλαγή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό θέλοντας να μας δείξει τα κιλά που έχασε. Η Καίτη Φίνου όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή από τον περασμένο Ιανουάριο.

Εντυπωσιακή και κομψή: Με αυτή τη δίαιτα έχασε 15 κιλά... σε χρόνο μηδέν η Σία Κοσιώνη



Πιο συγκεκριμένα έχει κόψει γαλακτοκομικά προϊόντα, αλεύρι και το πιο σημαντικό, τη ζάχαρη. Τα πρώτα αποτέλεσμα ήδη φαίνονται και μάλιστα πολύ αφού η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι θεαματική.

Η Καίτη Φίνου έχασε κιλά και μοιράστηκε στα social media την πρώτη της εικόνα μετά την απώλεια των κιλών της.

Πριν από μερικούς μήνες η ηθοποιός Καίτη Φίνου μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό είχε αποκαλύψει πως είχε χάσει δέκα ολόκληρα κιλά.

καίτη-φίνου-1


«Αποφάσισα να κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 οπότε έκοψα ότι κάνει κακό. Είμαι στον 4ο μήνα διατροφής, έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά. Μου έγραψε κάποιος στο Instagram «δεν έχεις να φας και κάνεις και τα νύχια σου;»…. Στα social media με έχουν πει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου. Σαφώς και με στεναχωρούν τέτοια σχόλια… Κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 και έκοψα αυτά που κάνουν κακό, έκοψα το αλεύρι, τη ζάχαρη και εντελώς τα γαλακτοκομικά. Είμαι στον τέταρτο μήνα», είχε πει.

«Στο θέατρο είχα βιώσει ρατσισμό, όταν ήρθε η στιγμή να με επιλέξουν για ρόλους. Όταν άρχισα να παχαίνω μου το είπαν: “Τώρα που πάχυνες, δεν σε θέλουμε.” Εμένα με θέλανε έτσι όπως ήμουν. Δεν γίνεται αυτό», έχει πει η Καίτη Φίνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share