Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H απρόσμενη αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού που "πάγωσε" κοινό και συνεργάτες

Κανείς δεν το περίμενε

13 Νοεμβρίου 2021 17:35
H απρόσμενη αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) η Ναταλία Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής της, με αφορμή την συνέντευξη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη Vogue, στην οποία αντέδρασε για τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για την ηλικία της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν τοποθετήθηκε, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Τη θαυμάζω πολύ τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και μία ακόμα, την Πολίνα Πορίτσκοβα είναι δύο γυναίκες που μεγαλώνουν πολύ ωραία και δεν έχουν πειράξει στο πρόσωπό τους τίποτα.

«Βαρύ» πένθος για την Ναταλία Γερμανού

Στο λέω εγώ που έχω τσιμπηθεί, το παραδέχομαι. Δεν λέω ψέματα στον κόσμο, να κοροϊδεύουμε τώρα τους ανθρώπους… Ενώ η Σάρα και η Πορίτσικοβα, επειδή βλέπω τις φωτογραφίες τους, είναι συνομήλικες και βλέπεις ότι μεγαλώνουν υπέροχα. Και λένε αυτή είναι η ρυτίδα μου, και έτσι είμαι και γουστάρω.

Τους βγάζω το καπέλο και υποκλίνομαι και να… Το έκανα πολύ αυθόρμητα γιατί πραγματικά έτσι θα έπρεπε… ίσως… Από την άλλη, ο καθένας όπως νιώθει» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού, η οποία ενδέχεται να έχει κι έναν νέο ρόλο στον ALPHA.

Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share