Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

«Αυτή είναι η καταγωγή μου...» - Αποκαλύψεις από τον Χρήστο Μάστορα (Video)

H κρυφή επιθυμία του

12 Νοεμβρίου 2021 20:51
«Αυτή είναι η καταγωγή μου...» - Αποκαλύψεις από τον Χρήστο Μάστορα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (11/12) ο frontman των Μελισσών, Χρήστος Μάστορας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την καταγωγή του, τα πρώτα χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του και το πώς βίωσε αυτή την μετάβαση. Παράλληλα, συνάντηση με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το ζήτημα ασφάλισης χιλιάδων ομογενών από την Βόρειο Ήπειρο.

Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα

«Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε από τα ΜΜΕ ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποια ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές, αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν και Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και Βορειοηπειρώτες».

«Οι Αλβανοί φοβόντουσαν να πουν ότι είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούσαν τη λέξη Βορειοπειρώτες για να ενσωματωθούν. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Και έτσι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Την δική μας εθνική συνείδηση. Νιώθω περήφανος για τις δυσκολίες που μου προσέφεραν οι δυσκολίες των προγόνων μου, μια ιστορία που ανοίγει πόρτες στη ζωή μου» είπε οn camera ο Χρήστος Μάστορας φανερά συγκινημένος.

O γάμος και η επιθυμία του τραγουδιστή να αποκτήσει μια κόρη

«Δεν σκέφτομαι τον γάμο στο άμεσο μέλλον γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν υπάρχει για την ώρα. Είμαι όμως παραδοσιακός τύπος. Θα ήθελα παιδάκια, δηλαδή μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share