Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση με την πρώην σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Το διαζύγιο και η σχέση με τη Δέσποινα Βανδή

12 Νοεμβρίου 2021 20:01
Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση με την πρώην σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από πέρυσι που συμμετείχε στη σειρά Άγριες Μέλισσες, το όνομά του φιγουράρει παντού. Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνιστεί σε όλα τα lifestyle ρεπορτάζ, λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο «Βασίλης Γιαννούλης», ο αστυνομικός από τη σειρά Κομάντα και Δράκοι, μέχρι πρόσφατα υπήρξε παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 15 χρόνια, ενώ ο ερχομός του παιδιού τους τον άλλαξε ως άνθρωπο και τον ηρέμησε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει.

Τα σύννεφα στον γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη

Δημοσιεύματα από τον περασμένο Απρίλιο έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο του, κάτι που επαληθεύτηκε λίγους μήνες πριν, όταν ξεκίνησε έντονη φημολογία ότι είναι ζευγάρι με τη Δέσποινα Βανδή.

Αν κι ο Βασίλης Μπισμπίκης σπάνια αναφέρεται σε συνεντεύξεις του στην προσωπική του ζωή, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η τέως σύζυγός του ήταν εκείνη που τον «άλλαξε».

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα κι έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», είχε υποστηρίξει. Πώς ένας τόσο αντισυμβατικός άνθρωπος, αποφάσισε να παντρευτεί; «Μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται».

Πρότυπο συζύγου και μητέρας, όλα αυτά τα χρόνια της ανοδικής πορείας η Κωνσταντίνα στεκόταν στο πλευρό του μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, μεγαλώνοντας τον μοναχογιό τους.

Η μπαλάντα της... τρύπιας καρδιάς!

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στην πρεμιέρα της ταινίας Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς, όπου πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020, λίγο πριν το πρώτο lockdown στη χώρα μας.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, Γιάννης Οικονομίδης, Άννα Νταλάρα και Βασίλης Μπισμπίκης
Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, Γιάννης Οικονομίδης, Άννα Νταλάρα και Βασίλης Μπισμπίκης

Εκεί, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share