Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η πραγματική σχέση Άγγελου Λάτσιου και Ματέο Παντζόπουλου - Τα αποκάλυψε όλα η Ελένη Μενεγάκη

«Θα σας πω την αλήθεια...»

12 Νοεμβρίου 2021 18:48
Αυτή είναι η πραγματική σχέση Άγγελου Λάτσιου και Ματέο Παντζόπουλου - Τα αποκάλυψε όλα η Ελένη Μενεγάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη προέβη σε προσωπικές αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής της και είπε όλη την αλήθεια για τη πραγματική σχέση Άγγελου Λάτσιου και Ματέο Παντζόπουλου. Επίσης, η Μενεγάκη και Παντζόπουλος «έσκασαν» 300.000 ευρώ για να πάρουν...

Αρχικά είπε στους συνεργάτες της: «Θα σας πω την αλήθεια, εγώ πολλά πράγματα του Άγγελου, πέρασαν από όλα τα κορίτσια μου, όχι από αυτά που χαλάνε… Μιλάω ας πούμε για μπουφάν, κασκόλ και το έπαιρνε το επόμενο. Τι να πάθει ένα κασκόλ, ένα μπουφάν… Τα ρούχα που είναι πλύνε βάλε, χαλάνε!»!

Και πρόσθεσε: «παίρνεις ρούχα και στο δεύτερο και στο τρίτο. Δεν έχουν πρόβλημα, αν τους εξηγήσεις ότι έχεις αυτά που σου παίρνουμε και έχεις και αυτά από το πρώτο και αν είσαι το τρίτο; Έχεις τα καλύτερα! Έχεις τα δικά σου, τα πράγματα του πρώτου και του δεύτερου… είναι πως θα το πεις στο κάθε παιδί…»!

Ελένη Μενεγάκη και Άγγελος Λάτσιος

Και συνέχισε λίγο αργότερα με αφορμή πώς μεγαλώνουν αρμονικά τα ετεροθαλή αδέλφια: «Το θέμα είναι να μην βάλεις απότομα τον σύντροφό σου ακόμα και σε έναν γάμο απότομα μέσα στο σπίτι, χρειάζεται μία προετοιμασία, να έρθει σε επαφή με τα παιδιά… και να μην μπερδεύονται οι ρόλοι. Άλλο ο μπαμπάς, η μαμά κι άλλο ο σύντροφος της μαμάς… που μπορεί να έχει παντρευτεί! Αυτό είναι ξεκάθαρο για να αισθάνονται όλοι καλά»!

27 Ιουλίου: Γιατί έχει σημαδέχει η συγκεκριμένη ημερομηνία την Ελένη Μενεγάκη;

Η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη είναι τριών μηνών έγκυος στο τέταρτο παιδί της κυκλοφόρησε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 (για την ακρίβεια, το προηγούμενο βράδυ, σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του εξωφύλλου του περιοδικού You που το ανακοίνωνε) και έγινε σε χρόνο-ρεκόρ το Νο1 θέμα στα ελληνικά media.

Lifestyle εκπομπές και blogs άρχισαν να την αναπαράγουν με κινηματογραφική ταχύτητα, ενώ οι φανατικές τηλεθεάτριες της ωραίας Ελένης είχαν μόλις βρει το καινούριο και πιο καυτό αντι­κείμενο συζήτησης. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share