Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

Ανατριχιάζει η Μαρία Κορινθίου για τη νοσηλεία του Γιάννη Αϊβάζη: «Σε χαιρετώ... δεν ξέρω αν θα σου μιλήσω ξανά»

«Ήταν κίτρινος, είχε 38 πυρετό, το οξυγόνο ήταν στο 93»

12 Νοεμβρίου 2021 15:25
Ανατριχιάζει η Μαρία Κορινθίου για τη νοσηλεία του Γιάννη Αϊβάζη: «Σε χαιρετώ... δεν ξέρω αν θα σου μιλήσω ξανά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Κορινθίου φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού, το πρωί της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου και ανατρίχιασε τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά για την περιπέτεια του Γιάννη Αϊβάζη, της ίδιας και της και της κόρης τους με τον κορωνοϊό.

Όπως είπε η ηθοποιός, κόλλησαν από έναν φίλο/συνάδελφο με τον οποίο βγήκαν για καφέ. Ο Γιάννης Αϊβάζης κόλλησε πρώτα την covid-19 και εν συνεχεία στην ίδια. «Ο Γιάννης μία κόπωση, είχε δέκατα από πυρετό. Βρέθηκε με τον άνθρωπο Παρασκευή και την Κυριακή ξεκίνησε να αισθάνεται κουρασμένος. Το Σάββατο είχε πάει σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου. Δεν δώσαμε μεγάλη βάση».

Λίγο αργότερα, η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε: «Γύρισα σπίτι το βράδυ της Δευτέρας και ο Γιάννης δεν ήταν καλά. Τον είδα και φοβήθηκα. Ήταν κίτρινος, είχε 38 πυρετό. Το οξυγόνο ήταν στο 93. Πήγαμε στο Σωτηρία και αισθάνθηκα λες και τον παράτησα. Αισθάνθηκα ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου.

Ο Γιάννης φοβήθηκε το ενδεχόμενο να τον διασωληνώσουν, γιατί δυστυχώς διασωλήνωσαν έναν ακριβώς δίπλα του. Σοκαρίστηκε. Εκείνη την ημέρα που έγινε τα μάτια του ήταν χαμένα. Στεναχωρήθηκε πολύ και για τον συνάνθρωπό του», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Πρωινό.

«Αυτός ο άνθρωπος μπήκε δύο μέρες αφού ήταν ο Γιάννης μέσα. Ήταν καλά φαινομενικά και κάποια στιγμή έρχονται μέσα και του λένε: “Πρέπει να πάρετε την οικογένειά σας τηλέφωνο”. Είναι άτιμο. Δεν ξέρεις αν κοιμηθείς και ξυπνήσεις με πνευμονία. Πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο και τους είπε: «Σε χαιρετώ τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα σου μιλήσω ξανά». Τον κοίμησαν και τον διασωλήνωσαν. Μου είπε ο Γιάννης ότι άκουσε ακόμα και τον ήχο από τη διασωλήνωση» πρόσθεσε η Μαρία Κορινθίου και συνέχισε:

«Ο συγκεκριμένος ήταν ανεμβολίαστος μέσα εκεί που ήταν ο Γιάννης ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και ήταν αυτός που βγήκε και πιο γρήγορα. Όλοι οι άλλοι ήταν ανεμβολίαστοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share