Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πονάει η Κατερίνα Καινούργιου: Το Instagram Story που «μαρτύρησε» τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ήρθε η επιβεβαίωση!

12 Νοεμβρίου 2021 12:11
Πονάει η Κατερίνα Καινούργιου: Το Instagram Story που «μαρτύρησε» τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να έχει χωρίσει από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης, ενώ και όσα δήλωσε πρόσφατα ο καλός της φίλος, Νίκος Κοκλώνης, στο «Happy Day» του Alpha ότι όπως του στάθηκε θα της σταθεί εάν ποτέ χωρίσει, άφηναν να εννοηθεί ότι μάλλον κάτι τέτοιο έχει συμβεί.

Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί ένα μάλλον μελαγχολικό story της αγαπημένης παρουσιάστριας το βράδυ της Τετάρτης (10 /11) στο Instagram, εμπνευσμένο από ποίηση και με κεντρικό θέμα… το χωρισμό.

«Κάθομαι μερικές φορές και σκέφτομαι: να μπορούσα, λέει, να ξαναγυρίσω στο παρελθόν, να τακτοποιήσω μερικά πράγματα, να αποτελειώσω κάποια άλλα. Όμως, τι σημασία θα είχε; Είμαι κουρασμένος από τόσους χωρισμούς, τόσα πρωινά, τόσα απογεύματα..."Μάταιες Αποφάσεις" Τάσος Λειβαδίτης», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου προσθέτοντας το story στα highlights με θέμα την ποίηση, θέλοντας μάλλον το συγκεκριμένο story να μείνει στο προφίλ της.

Καινούργιου μήνυμα χωρισμού

Το (μέχρι πρότινος) ερωτευμένο ζευγάρι, που ήταν για σχεδόν τρία χρόνια μαζί, πήγε το περασμένο καλοκαίρι ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία, από όπου η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram. Στη συνέχεια, όμως, φαίνεται πως τα «σύννεφα» έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τη σχέση τους.

«Σφάχτηκαν» Καινούργιου - Πετράκος: «Δεν σε ήθελα ως καλεσμένο...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος, με την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή να «σφάζονται» on air! Η παρουσιάστρια του ALPHA δεν δίστασε να του πει πως πριν από λίγες ημέρες είχε ξεσπάσει και δεν τον ήθελε ως καλεσμένο.

«Μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν μου είπανε οι συνεργάτες μου ότι θα έρθει ο Γρηγόρης Πετράκος ως καλεσμένος στην εκπομπή. Αυτό συνέβη μετά τον άδικο χαμό της Φώφης Γεννηματά και τις δηλώσεις σου για την παρέλαση. Εγώ ξέσπασα τηλεοπτικά και είπα ότι δεν ήθελα να έρθεις», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Γρηγόρη Πετράκο.

Οι δυο τους είχαν έναν ωραίο διάλογο όμως λίγη ώρα μετά τις 11:30 το πρωί η ένταση ανέβηκε όταν η συζήτηση έφτασε στα εμβόλια και στον κορωνοϊό.

Και μπορεί να επεσήμαναν και οι δύο ότι απλώς διαφωνούν και δεν πρόκειται για καβγά αλλά για διαφορετικές απόψεις, όπως θα δείτε στο βίντεο, έγινε ο κακός χαμός στο πλατό!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share