Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλη η Ελένη Πετρουλάκη: «Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν, θα τη χαστούκιζα»

Δείτε τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη...

11 Νοεμβρίου 2021 21:16
Έξαλλη η Ελένη Πετρουλάκη: «Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν, θα τη χαστούκιζα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Ελένη Πετρουλάκη φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της την Πέμπτη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων η Ελένη Πετρουλάκη τα… έβαλε με την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία όπως είπε δημιουργεί λάθος πρότυπα για τα νέα παιδιά.

«Αν την είχα μπροστά μου θα τη χαστούκιζα»

«Έρχονται πολλές έφηβες στο γραφείο μου και μου μιλούν συνήθως χωρίς την παρουσία της μητέρας τους, γιατί πάντα οι μητέρες επεμβαίνουν σε όλα, και μου λένε ότι θέλουν να αδυνατίσουν δείχνοντάς μου φωτογραφίες από διάσημες γυναίκες» δήλωσε αρχικά.

«Η άσκηση δεν είναι για να έχουμε το τέλειο σώμα, είναι θεραπεία είναι για την ευεξία μας. Μου έρχονται με φωτογραφίες. Αυτή η Κιμ Καρντάσιαν! Αν την είχα μπροστά μου, θα τη χαστούκιζα. Έχει δημιουργήσει κάποια πρότυπα που είναι λάθος. Έρχονται και μου λένε ‘αν βγάλω τα δύο πλευρά θα είμαι εντάξει;’» συμπλήρωσε.

«Το Instagram και τα social media έχουν καταστρέψει κόσμο. Υπάρχουν γονείς συνειδητοποιημένοι και μη που δεν έχουν καταλάβει το πρόβλημα του παιδιού τους. Έρχονται νεαρές με εμμονή στη γυμναστική, fitness freak. Είναι τα δύο άκρα. Οι τελείως δεν κάνω τίποτα και τα παιδιά που έχουν πάθει εμμονή» κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share