Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Μαυρίδης: «Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε;»

Πέταξε τη σπόντα του

11 Νοεμβρίου 2021 20:18
Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Μαυρίδης: «Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” σχετικά με το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει ωστόσο αναφέρθηκε και στην εκπομπή “World Party” που παρουσίαζε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και μέσα από την οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

“Ήταν μία πολύ ωραία δουλειά, περάσαμε πάρα πολύ ωραία και δεν μετανιώνουμε για τα πράγματα που κάνουμε. Ίσα-ίσα, όλα αυτά είναι για να τα θυμόμαστε, να γελάμε και να χαιρόμαστε. Ωραία ανάμνηση” υποστήριξε ο Γιώργος Μαυρίδης.

τανιμανίδης μαυρίδης

Σε ερώτηση που ακολούθησε για το ενδεχόμενο ενός “remake” με τον άλλοτε κολλητό του Σάκη Τανιμανίδη, ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε αινιγματικά λέγοντας: “Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάτε;”

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Μένουν σε γείτονες με τα δίδυμα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πρόκειται μέσα σε έναν μήνα να μετακομίσουν όχι μία… αλλά δύο φορές!

Το αγαπημένο ζευγάρι μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του θέλησε να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα για να στεγάσει την οικογένειά του. Ωστόσο, μέχρι αυτό να είναι έτοιμο, η Influencer και ο παρουσιαστής θα μείνουν σε ένα ενδιάμεσο σπίτι.

Σούσουρο με Τανιμανίδη - Μπόμπα: Πήραν την μεγάλη απόφαση, μόλις 5 μήνες μετά την γέννηση των διδύμων!

Η Χριστίνα Μπόμπα, μάλιστα, θέλησε να εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα Instagram Stories της που θα μείνει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα δίδυμα, μέχρι να γίνει η οριστική μετακόμιση στο ολοκαίνουργιο σπίτι τους.

Όπως σημείωσε η ίδια, το σπίτι που έμεναν στο Κολωνάκι είχε πωληθεί και έτσι έπρεπε να βρουν νέο χώρο μέχρι αρχές του Νοέμβρη. Αυτή τη στιγμή τους φιλοξενούν κάτι γείτονές τους που λείπουν στο εξωτερικό, καθώς το νέο τους σπίτι θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του Νοέμβρη.

«Η σχέση μου με τον Σάκη Τανιμανίδη...» - Άλαλοι όλοι με την αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα

Άλαλους άφησε άπαντες η Χριστίνα Μπόμπα, που απάντησε δημοσίως σε ερώτηση για τον Σάκη Τανιμανίδη και είχε αποκαλυπτική διάθεση.

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τη γέννηση των παιδιών τους και πρόσφατα η γνωστή Influencer έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε λαμπερά εγκαίνια. Μέσα σε όλα η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιας και είναι αρκετά ενεργή.

Μια από τις ερωτήσεις αφορούσε... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share