Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Πήραν τη μεγάλη απόφαση Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης - Εξελίξεις για το ζευγάρι και τα παιδιά τους

Τι έγινε το Σαββατοκύριακο με το ζευγάρι;

11 Νοεμβρίου 2021 14:26
Πήραν τη μεγάλη απόφαση Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης - Εξελίξεις για το ζευγάρι και τα παιδιά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μπορεί να έχουν «γεμάτο» πρόγραμμα εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, αλλά πάντοτε βρίσκουν χρόνο για τα παιδιά τους, έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στο Κολωνάκι πρόσφατα το ζευγάρι σε έξοδό του με όλα τα μέλη της οικογένειάς του, τον γιο του Δήμο και τα μεγαλύτερα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη από τον πρώτο του γάμο, τον γιο του Παύλο και την κόρη του Δανάη, τη στιγμή που οι paparazzi έπιασαν... στα πράσα τον Δήμαρχο Αθηναίων.

Η βόλτα του ζευγαριού με τα παιδιά στα μαγαζιά

Η οικογένεια έδειξε να έχει ανάγκη για μία βόλτα στη φθινοπωρινή λιακάδα αλλά και για μία επίσκεψη στα μαγαζιά. Όχι όμως για ρούχα ή παπούτσια αλλά για παιχνίδια και μάλιστα πολλά καθώς η Σία Κοσιώνη εθεάθη να κρατάει στα χέρια της μία μεγάλη σακούλα από γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών που είναι η χαρά των πιτσιρικάδων.

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης στο Κολωνάκι με τα παιδιά

Ο Δήμος και ο Παύλος κρατούσαν στα χέρια τους και από ένα πλαστικό σπαθί παίζοντας μέσα στη μέση του δρόμου. Ο δε Δήμος, ο βενιαμίν της οικογένειας, έδειχνε πολύ χαρούμενος για τα δώρα που του είχαν κάνει οι δικοί του σε παιχνίδια.

Το ζευγάρι ζει στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά επιλέγει τα πιο όμορφα σημεία για να απολαύσει τον περίπατό του αλλά και τη βόλτα με τα παιδιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share