Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Θέμη Αδαμαντίδη - Συντετριμμένος ο γνωστός τραγουδιστής

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

11 Νοεμβρίου 2021 13:31
Δύσκολες ώρες για τον Θέμη Αδαμαντίδη - Συντετριμμένος ο γνωστός τραγουδιστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (11/11) ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη Χρήστου Κυριαζή, εκφράζοντας την αμέριστη θλίψη του.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για τον Χρήστο Κυριαζή

«Ήταν ένας πετυχημένος καλλιτέχνης, ο οποίος μας χάρισε διασκέδαση, χαρά και τα θέματα που τραγουδούσε προσέγγιζαν τόσο πολύ τον κόσμο. Ήταν πολύ καλός στην επικοινωνία με τον κόσμο. Έγραφε πολύ ωραία, με ξεχωριστό τρόπο και είχε μια σημαντική μερίδα μέσα στο λαϊκό μας τραγούδι και μια ανταπόκριση από τον κόσμο πολύ μεγάλη. Εγώ τον θυμάμαι αρκετό καιρό πίσω, πριν ξεκινήσει να τραγουδάει που μου είχε προτείνει να ακούσω κάποια τραγούδια του. Δεν έγινε αυτό, τα τραγούδησε ο ίδιος και καλά έκανε. Λίγο πολύ, όχι λεπτομέρειες, γνωρίζαμε ότι αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και ελπίζαμε ότι θα μπορέσει να το νικήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή

Θλίψη έχει σκορπίσει εδώ και κάποιες ώρες η είδηση πως ο αγαπημένος τραγουδιστής, Χρήστος Κυριαζής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Οι συγγενείς του και οι φίλοι του από τον καλλιτεχνικό χώρο δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως "έφυγε" ο Χρήστος Κυριαζής, ενώ σύμφωνα με τον Χρήστο Μενιδιάτη, η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή ήταν να "φύγει" ήσυχα στο σπίτι του, όπως και έγινε.

Οι λεπτομέρειες για την κηδεία του Χρήστου Κυριαζή

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 12:00, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share