Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Με πισίνα... που χαζεύεις: Αχανής ο κήπος στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Θα τον κοιτάζετε με τις ώρες...

11 Νοεμβρίου 2021 12:10
Με πισίνα... που χαζεύεις: Αχανής ο κήπος στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με το ζευγάρι να είναι απόλυτα ευτυχισμένο στην προσωπική του ζωή και να μην του λείπει τίποτα σε αυτήν, αλλά ούτε και στην επαγγελματική του καθημερινότητα.

Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι ενωμένοι με τα ιερά δεσμά του γάμου εδώ και τέσσερα χρόνια, έχοντας αποκτήσει και δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα. Το ζευγάρι στεγάζει τον έρωτά του και τον καρπό του σε ένα υπέροχο σπίτι στην Κηφισιά, το οποίο και είναι φοβερά αξιοζήλευτο.

Ένας... παράδεισος στον κήπο

Αυτό δεν αφορά μόνο το εσωτερικό του σπιτιού που είναι και... Ολυμπιακών διαστάσεων, αλλά και το εξωτερικό του, με τον κήπο να είναι... αχανής με διάφορα φυτά, δέντρα κι ένα γρασίδι τέλειο. Έχει, φυσικά, και μέγεθος κατάλληλο για να κάθεσαι... με τις ώρες, απολαμβάνοντας το γεύμα σου ή απλά ρεμβάζοντας.

Στον κήπο αυτόν, παράλληλα, θα εντοπίσετε και μια τεράστια πισίνα, την οποία θα... χαζεύετε. Δεν υπάρχει σημείο του σπιτιού τους, που να μην είναι αξιοζήλευτο, έχοντας φτιάξει το δικό τους παράδεισο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share