Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκάρει ο Απόστολος Γκλέτσος: «Έβγαλε τα ρούχα και έμεινε με το σώβρακο...»

Η σοκαριστική αποκάλυψη

11 Νοεμβρίου 2021 11:56
Σοκάρει ο Απόστολος Γκλέτσος: «Έβγαλε τα ρούχα και έμεινε με το σώβρακο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί στα γυρίσματα της σειράς "Ψίθυροι Καρδιάς" με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός μίλησε για μία ιστορία που πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, και εξήγησε πως τότε ο Μανούσος Μανουσάκης είχε ζητήσει στους πρωταγωνιστές να γδυθούν ενώ έκανε κρύο και για συμπαράσταση, γδύθηκε και αυτός.

Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο» (vid)

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου

«Στα γυρίσματα για τους Ψίθυρους Καρδιάς κρυώναμε και οι δυο με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Παραπονιόμασταν πως «κάνει κρύο, κάνει κρύο. Μανούσο, τι μας βάζεις να κάνουμε; Κάνει κρύο. Και έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε με το σώβρακο. Τι να πεις μετά… Τα βγάλαμε και εμείς.

Φέτος παρά λίγο θα ήμουν στο θέατρο. Ξεκίνησα πρόβες αλλά φοβήθηκα γιατί έχω το πρόβλημα με την καρδιά μου. Δεν είχα κάνει ακόμη και την δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό ώστε να μπορώ να κάνω πρόβες», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share