Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τσουρός τα χώνει σε Συνατσάκη: "Τι είναι αυτό;...Με ποίο δικαίωμα...;"

Έξαλλος με τη Μαίρη Συνατσάκη ο Κώστας Τσουρός στον αέρα του Mega Καλημέρα

11 Νοεμβρίου 2021 10:53
Τσουρός τα χώνει σε Συνατσάκη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως τσακώθηκε με έναν άγνωστo στο δρόμο καθώς τραβούσε βίντεο με το κινητό του μια κοπέλα που περνούσε από δίπλα του. Το περιστατικό λοιπόν σχολίασαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό να κράζει την παρουσιάστρια.

«Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν.

«Σταμάτησα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει.

«Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share