Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: "Σε όσους άρεσε η καραντίντα να τους μουντζώσω"

Λένε ψέματα όσοι το έδειχνα χαρούμενοι στη καραντίνα

11 Νοεμβρίου 2021 11:09
Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα εναντίων όλων όσων το έλεγαν ότι τους αρέσει η καραντίνα, κατηγορώντας τους ότι έλεγαν ψέματα και παρουσίαζαν μία ψεύτικη οπτική της ζωής τους. " Αυτούς εγώ να τους μουντζώσω άνετα! Όπου τους πετύχω άνετα!" αναφέρει χαρακτηριστικά αγανακτισμένη. Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε την κόντρα της Ακρίτας με την Μαλέσκου.

"Θυμάστε στην αρχή της καραντίνας, όταν ξεκίνησε τους χαρούμενος τους διάσημους χαρούμενος, δεν λέω χαζοχαρούμενους γιατί είμαι κορίτσι από σπίτι. Τους χαρούμενους που βγαίναν και μας λέγανε ότι τώρα με την καραντίνα και με την κλεισούρα....μα τι ωραία που είναι η ζωή μας και τι ωραία που περνάμε.."

"Και φωτογραφίζονταν. Και ήταν ξέρω εγώ ένας μπαμπάς, μία μαμά στο πλουσιόσπιτο και δύο παιδιά και όλοι μαζί κάθονταν σε μια μοκέτα....Ξέρετε παίζουμε όλοι μαζί monopoli, και συζητάμε και κάνουμε μια αυτογνωσία και ενθαρρύνουμε τον διάλογο στην οικογένεια."

"Τρίχες κατσαρές! Αυτούς εγώ να τους μουντζώσω άνετα! Όπου τους πετύχω άνετα! Δεν γίνονται αυτά που λένε! Είναι ψέματα1 Και όχι τίποτα το ακούμε και εμείς οι υπόλοιποι και νομίζουμε ότι είναι καλύτερη η ζωή τους."

"Σας παρακαλώ μην επηρεάζεστε από αυτά. Είναι ψέματα."

Είμαι σίγουρη αν μπαίναμε κρυφοπατώντας σε ένα σπίτι όλων αυτών των εξυπνάκιδων θα ακούγαμε την μαύρη μούγκα ή καβγάδες ή ότι ακούμε σε κάθε σπίτι. Ε μα πιά! Τι πράγμα είναι αυτό μέσα στο ψέμα;;!"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share