Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζόζεφιν: Η φιλία με τον Mad Clip - Με ποιον... είναι ερωτευμένη

Τα αποκαλυπτικά λόγια της Ζόζεφιν

11 Νοεμβρίου 2021 10:22
Ζόζεφιν: Η φιλία με τον Mad Clip - Με ποιον... είναι ερωτευμένη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον λόγο που αρνείται να μιλήσει για τα προσωπικά της αλλά και για την φιλιά της με τον Mad Clip μίλησε η pop τραγουδίστρια Ζόζεφιν στην εκπομπή "The 2night show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πολλά. Με την ευκαιρία να σου υπενθυμίσουμε το σοκ της Ζόζεφιν και τα λόγια της για το θάνατο του Mad Clip.

Η φιλία με τον Mad Clip

Η Ζόζεφιν αποκαλύπτει πως με τον Mad Clip δεν ήταν μόνο συνεργάτες αλλά και φίλοι.

«Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δε ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια ωραία ανάμνηση» είπε η Ζόζεφιν.

«Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν» συμπλήρωσε η Ζόζεφιν.

Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

«Με έχεις ξαναρωτήσει για τα προσωπικά μου και σε προηγούμενή μας συνέντευξη. Δεν θέλω να συζητάω γι΄ αυτά γιατί δεν μου κάνει και πολύ καλό. Θεωρώ ότι το γρουσουζεύω. Με όποιον κι αν έλεγα ότι είμαι, μετά χώριζα. Όταν το συζητάς πολύ, ασχολείται αρκετά και ο κόσμος μετά και δεν έχει νόημα. Είμαι πολύ καλά, είμαι ερωτευμένη και είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου», ανέφερε η Ζόζεφιν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share