Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νταϊάνα: Η άγνωστη σχέση με τον Φίλιππο και η κρυφή αλληλογραφία

Ξεκινούσε την αλληλογραφία της με το «Dearest Pa» (αγαπημένε μου Πα)

10 Νοεμβρίου 2021 14:49
Νταϊάνα: Η άγνωστη σχέση με τον Φίλιππο και η κρυφή αλληλογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τότε που η πριγκίπισσα Νταϊάνα έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, το 1981, ανέπτυξε στενή σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος μπορούσε να συναισθανθεί τη δυσκολία του να είσαι ένας «ξένος» εντός της διασημότερης οικογένειας παγκοσμίως. Ενώ, μάλιστα, γοητεύτηκε από την πρώτη στιγμή που την ομορφιά της και την ευγένειά της.

«Όταν η Νταϊάνα βρήκε δύσκολους τους περιορισμούς της βασιλικής ζωής, ο Φίλιππος ήταν εκείνος που την βοήθησε», γράφει η βασιλική βιογράφος Ingrid Seward στο νέο της βιβλίο «Prince Philip Revealed».

«Από την στιγμή που παντρεύτηκε, δεν κάθισε ποτέ ξανά δίπλα στον σύζυγό της, πάντα την έβαζαν να κάθεται δίπλα στον Φίλιππο σε εκείνα τα ατελείωτα, επίσημα δείπνα και αυτός την φρόντιζε», προσθέτει.

 Νταϊάνα: Η άγνωστη σχέση με τον Φίλιππο και η κρυφή αλληλογραφία

Στο νέο βιβλίο με τίτλο “Ο Πρίγκιπας Φίλιππος” γράφεται ότι ο Φίλιππος και η Νταϊάνα παρέμειναν σε επαφή όταν η πριγκίπισσα και ο Κάρολος χώρισαν το 1992, μάλιστα αντάλλαζαν κρυφά επιστολές μεταξύ τους. Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και το τεράστιο σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που είχε ηχογραφηθεί να λέει για τον πρίγκιπα Κάρολο ότι...

«Καθώς ο γάμος του ζευγαριού άρχισε να καταρρέει και η όλο και πιο ακανόνιστη συμπεριφορά της απειλούσε την εικόνα της μοναρχίας, αυτός (ο πρίγκιπας Φίλιππος) προσπάθησε ξανά να βοηθήσει, δημιουργώντας μια πολύ προσωπική αλληλογραφία με την πριγκίπισσα Νταϊάνα», γράφει ο βιογράφος Seward.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, ο Φίλιππος “την πήρε κάτω από τα φτερά του”. Tης δίδαξε αρκετά πράγματα του πρωτοκόλλου, όπως πώς να κυριαρχήσει στην τέχνη των μικρών συνομιλιών σε δείπνα κτλ.

Η Νταϊάνα και ο Φίλιππος ήταν πολύ κοντά

Στην πραγματικότητα, η Νταϊάνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Φίλιππος ήταν τόσο κοντά πριν από τον τραγικό θάνατό της, που η ίδια ξεκινούσε την αλληλογραφία της με το «Dearest Pa» (αγαπημένε μου Πα) ενώ του έλεγε πόσο ευχαριστημένη ήταν που έλαβε την επιστολή του.

Η πριγκίπισσα του λαού ήταν ευγνώμων για την ειλικρινή και εγκάρδια νότα. Και, ήλπιζε να διαβάσει το δικό της με το ίδιο πνεύμα. Τελείωνε την επιστολή γράφοντας, «Με τη μεγαλύτερη αγάπη, από την Νταϊάνα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share