Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ατάκα φωτιά για την Βίκυ Καγιά και το GNTM

Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM.

10 Νοεμβρίου 2021 01:06
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ατάκα φωτιά για την Βίκυ Καγιά και το GNTM
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά είχαν συζητηθεί για την σχέση μεταξύ Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Βίκυς Καγιά μετά από την συνεργασία τους στο GNTM, ωστόσο όπως η ίδια η Ηλιάνα αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ποτέ δεν την δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει με την Καγιά για το ζήτημα.

Μεταξύ άλλων η Ηλιάνα μίλησε και για τον χωρισμό της με τον Snik. Δες εδώ ποιος είναι ο λόγος που χώρισαν.

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα. Ζούμε σε μια μικρή χώρα και σε έναν μικρό χώρο και γιατί με ρωτάτε, αφού όλοι ξέρετε την αλήθεια. Άντεχα και περισσότερο στο GNTM και εννοείται ότι θα καθόμουν παραπάνω. Είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ατάκα φωτιά για την Βίκυ Καγιά και το GNTM

«Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία και έκανα ότι καλύτερο μπορώ. Κλείνω ένα θέμα εδώ που ποτέ δεν με αφορούσε. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και να νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας και να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν κρατώ κακία… Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο… Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share