Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Μουσούλης: Ποιος είναι ο 34χρονος γιος της Αγγελικής Νικολούλη - Μιλά πρώτη φορά για τη μητέρα του

Ζει στη Νέα Υόρκη

9 Νοεμβρίου 2021 18:44
Κωνσταντίνος Μουσούλης: Ποιος είναι ο 34χρονος γιος της Αγγελικής Νικολούλη - Μιλά πρώτη φορά για τη μητέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Αγγελική Νικολούλη έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της, Κωνσταντίνο τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Μουσούλη.

Ο γιος της είναι 34 ετών και διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, στηρίζοντας τον στην καριέρα του. Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως σκηνοθέτης. Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

Κωνσταντίνος Μουσούλης

Μάλιστα, έχει τιμηθεί για τη δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ»).

Απόψε το βράδυ, για πρώτη φορά, ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη θα μιλήσει για τη μητέρα πίσω από την ρεπόρτερ και για τα διδάγματα μιας διαφορετικής ενηλικίωσης στο Mega Stories στις 23:50.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψε όλα τα κρυμμένα μυστικά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου η Αγγελική Νικολούλη - «Θα γίνει γνωστό ότι...»

Οι πτυχές του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως δεν έχουν γίνει εξ' ολοκλήρου γνωστές, με την Αγγελική Νικολούλη να μιλά στο «OK!» με αναδημοσίευση στο okmag.gr για αυτές και να «καρφώνει» για ακόμη μια φορά τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποχαιρέτησε στις 11 Ιουνίου το τηλεοπτικό κοινό από τη συχνότητα του Alpha, οι εξελίξεις όμως στο ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά την έφεραν ξανά στο πόστο της λίγες μέρες αργότερα, με στοιχεία που για πρώτη φορά έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, τη στιγμή που γίνεται γνωστό το τι γνώριζε η Καρολάιν.

Αρκετές προσπάθειες επικοινωνίας με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πριν ομολογήσει τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, μια «ύποπτη» μαύρη BMW που απαθανάτισαν οι κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι και ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής φάνηκαν να αλλάζουν τα μέχρι πρότινος δεδομένα.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου οι τίτλοι έναρξης της εκπομπής της έπεσαν ξανά και η Αγγελική Νικολούλη φορώντας μαύρο κοστούμι και το γνωστό μυστηριώδες ύφος της καλωσόρισε και πάλι τους τηλεθεατές της, αυτή τη φορά σε νέο πλατό και νέο κανάλι, το Mega το καλό. Η νέα τηλεοπτική σεζόν –η 27η για το Φως στο τούνελ– ξεκίνησε λοιπόν με αποκλειστικότητες, αποκαλύψεις και προσπάθεια να πέσει άπλετο φως στο τούνελ υποθέσεων που μας απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ αυτών και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με το οποίο η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε σε ακόμη μία εκπομπή.

«Θα ακούσουμε έναν φίλο του πιλότου να μας μιλάει για κάτι που συνέβη στη ζωή του και τον επηρέασε βαθιά. Σύμφωνα με τους φίλους, αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στον γάμο με την άτυχη κοπέλα αλλά και στο τι ακολούθησε. Ήταν σαν να χρησιμοποίησε την Καρολάιν» είπε on air τραβώντας αμέσως το ενδιαφέρον των θεατών, ενώ συνέχισε αναφερόμενη στην πρώην φίλη του πιλότου. «Μια νεαρή γυναίκα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή του και τον είχε σημαδέψει βαθιά».

Μάλιστα, όπως εξήγησε σε άλλο σημείο της εκπομπής σκιαγραφώντας το προφίλ της συγκεκριμένης κοπέλας, «η κοπέλα αυτή, που θα την προφυλάξουμε με την ανωνυμία που απαιτείται, αναγκάστηκε να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσει σε άλλη πόλη. Και αυτό που οι φίλοι ίσως να μη γνωρίζουν είναι ότι βρέθηκε σε διάσταση με τον άντρα της έπειτα από αυτά τα γεγονότα… Ο Μπάμπης την είχε αναζητήσει 13 περίπου ημέρες πριν από τη δολοφονία». Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως δεν άφησαν ασυγκίνητους τους τηλεθεατές, που χάρισαν στην Αγγελική Νικολούλη ακόμη μια σημαντική πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης.

Τα νέα στοιχεία για τα Γλυκά Νερά

Στις τελευταίες εκπομπές στον Alpha ασχοληθήκατε ιδιαίτερα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, ένα τηλεφώνημα φάνηκε να σας δίνει πληροφορίες που ίσως δεν περιμένατε. Τι είχε γίνει τελικά τότε;

Είπαμε ότι η εκπομπή καλύπτει τους μάρτυρες και για αυτό μας εμπιστεύονται. Αυτή είναι η απάντηση.

Θεωρείτε ότι έχουμε πάρει όλες τις απαντήσεις από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο;

Αυτά που δεν θα πει ο Μπάμπης θα γίνουν γνωστά από άλλους…

Γιατί θεωρείτε ότι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να επικοινωνήσουν με την εκπομπή και εσάς προσωπικά, αντί να απευθυνθούν με τα στοιχεία τους στην αστυνομία;

Γιατί έχουν καταλάβει ότι η εκπομπή χειρίζεται με λεπτότητα τις υποθέσεις και δεν εκθέτει συγγενείς και μάρτυρες. Το βασικότερο όλων είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο ερευνούμε έχει αποτέλεσμα. Εννοείται ότι απευθύνονται σε μας και στην αστυνομία. Σε καμιά περίπτωση δεν εμποδίζουμε την έρευνα των Αρχών. Το αντίθετο θα έλεγα, κάτι που έχουμε αποδείξει στην πράξη.

Τελικά, υπάρχει τέλειο έγκλημα;

Η μέχρι τώρα πορεία μου στο αστυνομικό ρεπορτάζ και την έρευνα μου έχει δείξει πως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Πίστευα και εξακολουθώ να το υποστηρίζω πως ο ένστολος, παρατηρητικός και μεθοδικός ερευνητής είναι αυτός που κάνει τη διαφορά και μπορεί να λύσει και τον πιο δύσκολο γρίφο.

Έχετε πάρει συνέντευξη από δολοφόνους που παρίσταναν στην εκπομπή τους αθώους αναζητώντας τα θύματα. Τους είχατε καταλάβει εξαρχής;

Σε κάθε υπόθεση που έρχεται στο Τούνελ η αγωνία και το άγχος των συγγενών αποτυπώνονται στα πρόσωπά τους. Είναι ζήτημα εμπειρίας και αξιολόγησης στοιχείων το να καταλάβεις πότε κάποιος σου λέει ψέματα και προσπαθεί να παίξει τον δικό του ρόλο για να σε παραπλανήσει.

Έχει τύχει να σας προσεγγίσει μετά την αποφυλάκισή του άνθρωπος που συνελήφθη έπειτα από στοιχεία που φέρατε εσείς στο φως της δημοσιότητας;

Όχι μόνο μία φορά. Με κάποιους κάναμε και διάλογο για να καταλάβουν ότι δεν τους έβαλα εγώ στη φυλακή, αλλά οι πράξεις τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share