Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Έξω φρενών ο Δημήτρης Παπανώτας με τη δήλωση για τρανς και ιερόδουλες

Δείτε την ανάρτησή του

9 Νοεμβρίου 2021 16:05
Βασίλης Μπισμπίκης: Έξω φρενών ο Δημήτρης Παπανώτας με τη δήλωση για τρανς και ιερόδουλες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στην «Lifo» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν χωρίς λεφτά στα 18 του χρόνια βρέθηκε στην Αθήνα χωρίς να έχει τελειώσει το σχολείο γιατί, όπως είπε, τον είχαν διώξει από παντού.

«Ήμουν άφραγκος και ένας χαρακτήρας των άκρων και των καταχρήσεων και αυτό το κομμάτι της ζωής μου έχει μεγάλη σχέση με τα «Κόκκινα Φανάρια» που ετοιμάζουμε, γιατί έζησα μέσα στο περιθώριο. Και μέσα στις μεγάλες ταλαιπωρίες που πέρναγα με μάζευαν κυριολεκτικά οι π@@@@@@ς και οι τρανς και με φρόντιζαν. Ζούσα στην Ομόνοια, σε ένα ξενοδοχείο, και ήμουνα συγκάτοικός τους. Όταν είχε κρύο με βοηθούσαν πάρα πολύ, μου άνοιγαν τα μπ@@@@@@ και καθόμουνα στις σόμπες με τις τσατσάδες. Είναι σαν φόρος τιμής σε αυτά τα πρόσωπα η παράσταση, αλλά εμείς εδώ το πάμε ένα βήμα παραπέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

μπισμπίκης παπανώτας

Βασίλης Μπισμπίκης: Η οργισμένη ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram τόσο εναντίον του ηθοποιού όσο και εναντίον της Lifo

«Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τον κ. Μπισμπίκη και την lifo, αλλά η οπτική τους για τη διαφορετικότητα είναι πασέ, ξεπερασμένη και τραγική. Πως μπορεί στην σύγχρονη κοινωνία να ταυτίζονται η διαφορετικότητα με έλλειψη αυτοσεβασμού, ηθική κατάπτωση, περιθώριο, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, αγραμματοσύνη?! Ε λοιπόν όχι! Ζούμε στο 2021 και όχι στο 1960. Η διαφορετικότητα είτε αφορά αναπηρία, είτε σεξουαλικό προσανατολισμό, είτε οτιδήποτε άλλο, γεννά πρωτοπόρους, ανθρώπους που ξεχωρίζουν σε όλα τα κοινωνικά πεδία και σε όλους τους στίβους. Κορυφαίοι αθλητές, ολυμπιονίκες και παραολυμπιονίκες , κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες, βουλευτές, υπουργοί πρωθυπουργοί, δήμαρχοι, κορυφαίοι επιστήμονες, ερευνητές, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, Κορυφαίοι δημοσιογράφοι… Φοβάμαι ότι με το να επιμένουμε να ταυτίζουμε τη διαφορετικότητα με τον ξεπεσμό, αποθαρρύνουμε την κοινωνία και ειδικά τους νέους να αποδεχθούν ότι απλά ο διαφορετικός είναι ίσος, νορμάλ , αποδεκτός και μπορεί και καλύτερος από τον mainstream, τον “ίδιο “, τον συμβατικό… Διαπράττουμε δηλαδή έγκλημα… Δίνοντας λάθος εικόνα και περνώντας λάθος μηνύματα που μόνο ρατσιστές και ομοφοβικούς βολεύει…» έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share