Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

«Βρήκαν το σκυλί μου με αίματα» - Σοκαρισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου (Video)

Συγκλονιστική αποκάλυψη

9 Νοεμβρίου 2021 11:54
«Βρήκαν το σκυλί μου με αίματα» - Σοκαρισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην χθεσινή εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε εκτάκτως, καθώς όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού του. Σήμερα επέστρεψε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως κάποιοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του. Ενώ, μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη της Τούνη, η Καινούργιου έκανε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ένα δώρο όλο...νόημα!

«Έσπασαν τη γκαραζόπορτα και βγήκε το σκυλί έξω. Είναι μονοκατοικία το σπίτι μου. Το σκυλί στη συνέχεια έφυγε και περιπλανιόταν στην περιοχή, μου έστειλαν μήνυμα οι γείτονες ότι το μάζεψαν γιατί είχε τσακωθεί με ένα άλλο σκυλάκι. Το βρήκαν με αίματα, ευτυχώς είναι και τα δύο σκυλάκια καλά.

Ευτυχώς έχω καλούς γείτονες και γύρισαν και έκλεισαν την γκαραζόπορτα. Ο σκύλος προστάτευσε το σπίτι. Όχι ευτυχώς δεν μου έκλεψαν κάτι. Το σκυλάκι μου είναι μια χαρά, θα γυρίσει στο σπίτι σήμερα», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ιωάννα Τούνη: «Οδοστρωτήρας» στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Το κατέστρεψε στην κυριολεξία

Ακριβά θα στοιχίσει στον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, η απροσεξία της Ιωάννας Τούνη, η οποία αποκάλυψε ότι ξέχασε για αρκετές ώρες ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, με αποτέλεσμα να σκάσει και να πλημμυρίσει το σπίτι του αγαπημένου της.

Ειδικότερα, με stories στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τη ζημιά που έγινε και όπως είπε από τα νερά προκλήθηκε βραχυκύκλωμα και καταστράφηκαν πολλές ηλεκτρικές συσκευές (τηλεόραση, ηχοσύστημα, playstation, λάπτοπ), αλλά και αρκετά βιβλία.

«Έπαθα αυτό που παθαίνουν οι μαμάδες όταν σας λένε “μην αφήσετε παιδιά ανοιχτό τον θερμοσίφωνα γιατί θα κάνει μπουμ”. Κι έκανε μπουμ παιδιά, πλημμύρισε όλο το σπίτι… σφουγγαρίστρες, βραχυκυκλώματα…», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Πάει η τηλεόραση, ηχοσύστημα, βιβλία, playstation, πάει το λάπτοπ…πάνε όλα αυτά», ανέφεραν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share