Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναικάρα: Δείτε για πρώτη φορά την σύζυγο του Πασχάλη Τερζή!

Κουκλάρα!

9 Νοεμβρίου 2021 11:21
Γυναικάρα: Δείτε για πρώτη φορά την σύζυγο του Πασχάλη Τερζή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Γιάννα Τερζή δεν σταματά να εκδηλώνει στα social media την αγάπη τον πατέρα της, στον οποίο τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία.

Έτσι η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο ιnstagram μια φωτογραφία των γονιών της, στην οποία εκείνοι ποζάρουν χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι.

Όπως θα δείτε, ο Πασχάλης Τερζής βρίσκεται καθισμένος σε μια καρέκλα και από πάνω του στέκεται η σύζυγός του, Μαρία.

Πρόκειται για ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τις πίστες, το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα η κόρη του. "My Everything", σχολίασε η ίδια στη λεζάντα που συνόδευε το τρυφερό στιγμιότυπο, που απέσπασε πολλά likes και όμορφα σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η οικογένεια πέρασε και ένα βαρύ πένθος με μια σημαντική απώλεια.

Γυναικάρα: Δείτε για πρώτη φορά την σύζυγο του Πασχάλη Τερζή!

"Για Σένα Μόνο": Το απόλυτο comeback του Πασχάλη Τερζή - Το νέο του τραγούδι σε ντουέτο με την κόρη του, Γιάννα!

Η πιο ξεχωριστή συνεργασία της χρονιάς είναι γεγονός.

Η μελωδική χροιά της Γιάννας Τερζή ενώνεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τη χαρισματική φωνή του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα: ένα δυναμικό και άκρως νοσταλγικό τραγούδι με τίτλο «Για Σένα Μόνο».

Η μαγεία και η τρυφερότητα του τραγουδιού αποτυπώνεται και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού: μια μουσική πρόβα τζενεράλε στην οποία ο Πασχάλης Τερζής θαυμάζει με συγκίνηση την κόρη του Γιάννα, και πανέμορφες εικόνες των δύο στην γενέτειρά τους, τη Θεσσαλονίκη, στην οποία πραγματοποιήθηκαν εξ’ ολοκλήρου τα γυρίσματα του κλιπ υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Μιχελόπουλου.

Το μοναδικό αυτό ντουέτο είναι μια δημιουργία της ίδιας της Γιάννας τόσο στη μουσική (σε συνεργασία με τον Padé) όσο και στους στίχους.

Ακούστε το νέο τραγούδι στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share