Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα πήρε κρανίο ο Κρατερός Κατσούλης! Η ερώτηση για τη μητέρα της Καραβάτου και η «πληρωμένη» απάντηση (Video)

«Δεν είναι θέμα συζήτησης...»

9 Νοεμβρίου 2021 09:29
Τα πήρε κρανίο ο Κρατερός Κατσούλης! Η ερώτηση για τη μητέρα της Καραβάτου και η «πληρωμένη» απάντηση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Βέμπο και εκεί τον περίμεναν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Μάλιστα, ο Κρατερός Κατσούλης κλήθηκε να σχολιάσει την απώλεια της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου, με τον ηθοποιό να δίνει μια αφοπλιστική απάντηση: «Οι απώλειες των ανθρώπων, θα μου επιτρέψετε με αγάπη, δεν είναι θέμα συζήτησης σε μια συνθήκη πρεμιέρας».

«Είμαι ευτυχής που δεν είμαι στην τηλεόραση, δεν μου λείπει. Θα επέστρεφα με χαρά στη μυθοπλασία» σημείωσε επίσης ο Κρατερός Κατσούλης.

«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο» - Ξέσπασε ο Κρατερός Κατσούλης για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό, ώστε να αποσαφηνίσει τους λόγους του διαζυγίου με την Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας για τη συνύπαρξή τους στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή.

Ο Κρατερός Κατσούλης, τη στιγμή που γίνονται αποκαλύψεις για τη δράση της πρώην συζύγου του, δήλωσε στον Νίκο Μουτσινά ότι «εγώ από το πρωινό τελείωσα λίγο νωρίτερα γιατί παρακάλεσα να με αποδεσμεύσουν για να μπορώ να συμμετάσχω κανονικά στα γυρίσματα της ταινίας, γιατί είναι ένας εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, οπότε δεν είναι ότι είχα 2-3 μέρες γύρισμα.

Είχα 20 μέρες γύρισμα και πολύ γλυκά με αποδέσμευσαν και πολύ τους ευχαριστώ» και πρόσθεσε: «Πρωινό δεν θα ξαναέκανα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Δεν μπορούσα να κάνω ούτε θέατρο, ούτε σίριαλ».

Τι είπε για την επόμενη μέρα του διαζυγίου

Ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη. Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά».

«Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες. Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας. Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Κρατερός Κατσούλης.

«Ήταν αρκετά διαχωρισμένα τα πράγματα από την δουλειά. με την έννοια ότι και η Κατερίνα και εγώ ξέραμε πολύ καλά πως πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά. Είχαμε μια συμφωνία, μια υπορέωση και μια κατανόηση ο ένας στον άλλον όσον αφορά αυτό το κομμάτι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share