Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αθηνά Ωνάση: Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της και το φύλο του μωρού!

Αποκάλυψη!

8 Νοεμβρίου 2021 13:57
Αθηνά Ωνάση: Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της και το φύλο του μωρού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση εδώ και αρκετό διάστημα έχει χωρίσει από τον Αλβάρο, ο οποίος μάλιστα έχει συνεχίσει την ζωή του καθώς έχει παντρευτεί ξανά!

Ωστόσο η πιο... τραγική αποκάλυψη που έρχεται στο φως για την ζωή της Ελληνίδας κληρονόμου είναι πως όταν ήταν παντρεμένη και ερωτευμένη τρελά με τον πρώην πλέον σύζυγό της είχε μείνει έγκυος αλλά χωρίς να τα καταφέρει!

Φήμες της εποχής ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να αποβάλει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα περίμενε κοριτσάκι! Φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ!

Αθηνά Ωνάση: Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της και το φύλο του μωρού!

«Είσαι η γυναίκα της ζωής μου…» - Η φράση που «σκότωσε» την Αθηνά Ωνάση

Σοκαρισμένη ήταν η Αθηνά Ωνάση εξαιτίας μιας φράσης, η οποία τη «σκότωσε», αφού ο πρώην άνδρας της μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και δεν εννοούσε την κληρονόμο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε πει αυτή την φράση, την εποχή, όπου ο ίδιος και η σύζυγός του Ντενίζ Σεβέρο επρόκειτο να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Άγριο σ@ξ και ροζ ιστορίες: Αποκαλύψεις σοκ για την Αθηνά Ωνάση!

Σε αποκαλύψεις για την σχέση που είχε με τον Alvaro De Miranda Neto τα οκτώ από τα έντεκα χρόνια του γάμου του με την Αθηνά Ωνάση, προχωρά ένα call girl από το Βέλγιο.

Η Nicky T., που φέρεται ως η αιτία του διαζυγίου αλλά και του να χάσει ο Βραζιλιάνος ιππέας ένα μεγάλο μέρος από τις οικονομικές αξιώσεις που είχε, ανοίγει την καρδιά της στο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη, με τίτλο Athina Onassis: Τhe Red File.

Για έντεκα ολόκληρα χρόνια πίστευε πως είχε δίπλα της έναν ξεχωριστό άνθρωπο που θα έκανε τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη. Και όταν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share