Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλασε η Μαρίνα Πατούλη: Η φωτογραφία που προκάλεσε «όργια» σχολίων

Στέλνει το δικό της μήνυμα

8 Νοεμβρίου 2021 10:07
Κόλασε η Μαρίνα Πατούλη: Η φωτογραφία που προκάλεσε «όργια» σχολίων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη, πάντα εντυπωσιακή και σικάτη, φωτογραφήθηκε με θέα την Βουλιαγμένη και εντυπωσίασε τους φίλους της. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη είναι γνωστό ότι αγαπάει την πολυτέλεια και της αρέσουν οι ανέσεις. Ενώ, σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προέβη η Μαρίνα Πατούλη για τη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη και την προσωπική της ζωή

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη ποζάρει με κόκκινο φόρεμα το οποίο είναι στολισμένο με μεγάλα αστραφτερά κουμπιά. Η ίδια θέλησε να περάσει και ένα αισιόδοξο μήνυμα στους followers της.

«Να θυμάσαι ότι ο ήλιος δε « σβήνει» ακόμη κ με το πιο υπέροχο ηλιοβασίλεμα …!Ο ήλιος ανατέλλει κ λάμπει στη ψυχή μας ….#moodoftheday #lifequotes #loveyourself #happythoughts»

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη που προκάλεσε «όργια» σχολίων

Ξαναπαντρεύεται η Μαρίνα Πατούλη; Βόμβα με τις δηλώσεις της

Βόμβες πέταξε η Μαρίνα Πατούλη για την αλλαγή του ονομάτός της αποκαλύπτοντας ότι αν είναι να αλλάξει το επώνυμό της θα το έκανε μόνο αν πρόσθετε του επόμενου συζύγου της! Παράλληλα, η Μαρίνα Πατούλη είναι μια γυναίκα, που μονάχα απαρατήρητη δεν περνά, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της κάθε φορά, που κάνει μια δημόσια εμφάνιση.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share