Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτσι ήταν η Αγγελική Ηλιάδη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις - Το «πραγματικό» πρόσωπο της τραγουδίστριας (photo-video)

Η φωτογραφία με τον πλαστικό της χειρουργό

8 Νοεμβρίου 2021 08:13
Έτσι ήταν η Αγγελική Ηλιάδη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις - Το «πραγματικό» πρόσωπο της τραγουδίστριας (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι από τις τραγουδίστριες που προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους και κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή οι θαυμαστές της παραληρούν. Παράλληλα, η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουν κατηγορήσει για πολλές πλαστικές επεμβάσεις την ίδια ώρα που εκείνη υποστηρίζει ότι έχει κάνει μόνο μερικές ενέσιμες θεραπείες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου η ίδια ποζάρει αγκαλιά με τον πλαστικό της χειρουργό Μιχαήλ Άγγελο Άλμπαν, αποκαλύπτοντας το… νέο της πρόσωπο, το οποίο υποτίθεται πως είναι απαλλαγμένο από τους μαύρους κύκλους, μετά από μια σχετική θεραπεία που έκανε η τραγουδίστρια.

Πιο συγκεκριμένα τότε η τραγουδίστρια είχε αναφέρει πως έκανε μια ενέσιμη θεραπεία κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους και για να δείχνουν πιο ξεκούραστα. Όμως οι περισσότεροι από τους δεκάδες χιλιάδες followers της Ηλιάδη, άρχισαν να την κατακρίνουν για το αποτέλεσμα και να σχολιάζουν πως είχε γίνει αγνώριστη.

Δείτε πώς ήταν η τραγουδίστρια πριν τις αισθητικές επεμβάσεις

Έτσι ήταν η Αγγελική Ηλιάδη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Δείτε πώς είναι η Αγγελική Ηλιάδη σήμερα

Η τελευταία εικόνα της Αγγελικής Ηλιάδη είναι πολύ πρόσφατη. Η 43χρονη τραγουδίστρια μπαίνει στη «Φάρμα» και το πρωί μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA γι’ αυτή τη νέα εμπειρία. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπω στη Φάρμα. Τα παιδιά μου δεν ήθελαν και πολύ να πω στο παιχνίδι. Ο μεγάλος μου γιος μου φοβάται ότι θα τον κάνω ρεζίλι», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share