Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο» (vid)

Περιέγραψε τις πιο έντονες στιγμές της καριέρας της

7 Νοεμβρίου 2021 18:20
Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο» (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στη Νάντια Ρηγάτου. Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε τις πιο έντονες στιγμές της καριέρας της, ενώ αποκάλυψε την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την κρατική τηλεόραση.

«Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο πράγμα», είπε για την εμπειρία της στη σκηνοθεσία, καθώς φέτος σκηνοθετεί την παράσταση Good People. «Ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι το έχεις ζυγίσει καλά. Νομίζω ότι η εμπειρία βοηθάει, το κοινό θα κρίνει το αποτέλεσμα».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους:

Η Άννα Μαρία Παπαχαρλάμπους θυμάται τις πιο έντονες στιγμές της πάνω στη σκηνή: «Έχει συμβεί να αρρωστήσω πάνω στην σκηνή ή να παίζω άρρωστη. Δεν μπορούσα να διακόψω με τίποτα. Ήταν μία δύσκολη στιγμή να παίξω με πυρετό. Έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου. Είναι περίεργο για τη δουλειά μας ότι είσαι αναγκασμένος να παίζεις. Εκείνη την ώρα επειδή ήταν φρέσκο το γεγονός δεν το αισθάνθηκα έντονα», είπε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο θέατρο.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θα επιστρέψει στην τηλεόραση, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά «Όρκος» στην ΕΡΤ.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξή της



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share