Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ρουκέτες» από την Ζήνα Κουτσελίνη για τον γάμο της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα: «Της είχα πει μην σε δω...» (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια

7 Νοεμβρίου 2021 14:48
«Ρουκέτες» από την Ζήνα Κουτσελίνη για τον γάμο της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα: «Της είχα πει μην σε δω...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη Φαίη Σκορδά μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια η Ζήνα Κουτσελίνη. Μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν ήθελε η Φαίη να παντρευτεί τον Γιώργο Λιάγκα!

«Εντάξει, για τη Φαίη τι να πρωτοπώ… Η Φαίη είναι ιστορία μου, αμαρτία μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν ήθελα για άνδρα της τον Λιάγκα» είπε. Ενώ, μία «καταγγελία» από πρώην μοντέλο του GNTM έσκασε για Γιώργο Λιάγκα.

Και συνέχισε: «Μόλις είχα συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφος της Φαίης ήταν ο Λιάγκας -άμα θες το κόβεις, άμα θες το κρατάς, εγώ για να το λέω δεν έχω πρόβλημα. Λοιπόν έχω πάει στα Πορόια (Σερρών) όπου είμαι καλεσμένη της Φαίης στο σπίτι, στην οικογένειά της, με τον άνδρα μου και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος την παίρνει τηλέφωνο και σούξου μου η Φαίη φεύγει από μπροστά μου, είχε προηγηθεί η συνέντευξη που είχα δώσει εγώ άδεια ως διευθύντρια τότε να πάει ο Γιώργος στη Μαρία τη Σταματέρη».

«Πιάνω τη Φαίη και της λέω με ποιον μιλάς. Μου λέει δεν θα σε πω» ανέφερε και συνέχισε: «Να μην στα πολυλογώ, αντιλαμβάνομαι ότι είναι ο Γιώργος και της λέω μωρή, μην σε δω παντρεμένη με αυτόν. Και τον παντρεύτηκε και στη σύσκεψη του Alter, όταν κάποια στιγμή στοιχηματίζαμε ποιο πρωινό θα πήγαινε καλά και τι θα έκανα εγώ αν ήμουν, έγραψα τότε σε ένα χαρτί και το ανάρτησε σε έναν πίνακα -όλοι το θυμούνται- Σκορδά – Λιάγκας και θα σκίσουν.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share