Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ για την Μαρία Μπεκατώρου: Δέχτηκε «επίθεση» από τον Δημήτρη Σταρόβα

Τι συνέβη μεταξύ τους

7 Νοεμβρίου 2021 14:19
Σοκ για την Μαρία Μπεκατώρου: Δέχτηκε «επίθεση» από τον Δημήτρη Σταρόβα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δέκτης μιας απίστευτης λεκτικής επίθεσης έγινε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία έμεινε άφωνη από την αντιμετώπιση της μεταγραφής της από τον ΑΝΤ1 στο Mega. Με την ίδια να εμφανίζεται πρόσφατα χωρίς τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Αυτή την τηλεοπτική μεταγραφή σχολίασε ο Δημήτρης Σταρόβας σε πρόσφατες δηλώσεις του στη «Super Κατερίνα». Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Δεν ξέρω αν έφυγε. Η ίδια το επέλεξε; Δεν της έχω μιλήσει. Tην είδα στο The 2night και έλεγε ότι δεν έχει ενημερωθεί. Είναι λίγο τα πράγματα…».

Ο σχολιασμός των τηλεοπτικών γεγονότων από τον Δημήτρη Σταρόβα

Για τη δική του μη παρουσία στον ΑΝΤ1, είπε: «Θα απαντήσω έμμεσα: Άβυσσος η ψυχή του καναλάρχη και λάστιχο η συνείδησή του. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για το YFSF αλλά τελικά δεν. Έμεινε στο δεν…».

«Ο Γρηγόρης είναι αδελφός. Στο “Ταλέντο” κυρίαρχο ρόλο έχουν οι κριτές, γι’ αυτό πήγε ο Γρηγοράκης εκεί» είπε χαρακτηριστικά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Βυθίστηκε» στη θλίψη η Μαρία Μπεκατώρου: Μίλησε δημόσια για τη μεγάλη τραγωδία

Στη θλίψη, μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα, είχε «βυθιστεί» πρόσφατα η Μαρία Μπεκατώρου, με την ίδια να συγκλονίζεται από τις καταστροφές, που είχαν λάβει τόπο το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, μία συγκλονιστική φωτογραφία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, το οποίο έχει επιβιβαστεί στο ferry boat, μετά τις φωτιές στην Εύβοια, έκανε το γύρο του διαδικτύου και η παρουσιάστρια, που ετοιμάζεται για ένα νέο μεγάλο πρότζεκτ, ανήκει στην κατηγορία εκείνων που «λύγισαν» μόλις αντίκρισαν αυτό το στιγμιότυπο, αφού η εικόνα είναι αποκαρδιωτική.

Η ιστορία που συγκλόνισε την Μπεκατώρου

Ο 89χρονος Γεώργιος Λιάκος και η 87χρονη σύζυγός του, Παρισσώ, βρίσκονται ξαπλωμένοι σε δύο ξαπλώστρες, κρατώντας στην αγκαλιά τους τη σκυλίτσα τους, τη Μπέλλα. Οι δυο τους ζουν στο χωριό Πευκί, το οποίο πλήγηκε από την καταστροφική φωτιά και έτσι χρειάστηκε να εκκενώσουν το σπίτι τους.

Η εν λόγω φωτογραφία «μίλησε» στις καρδιές πολλών ανθρώπων, με τη Μαρία Μπεκατώρου να κάνει τη δική της συγκινητική τοποθέτηση.

«Εκείνος…Εκείνη και η Μπέλα τους…Αύγουστος γκρι…Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτή τη τραγωδία…Αύγουστος θλίψη….Αύγουστος βουβός», έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share