Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χρήστος Σαντικάι για Λάουρα Νάργες: Έγινε το επόμενο βήμα στη σχέση τους! (Video)

«Με τη Λάουρα είμαστε...»

7 Νοεμβρίου 2021 13:51
Χρήστος Σαντικάι για Λάουρα Νάργες: Έγινε το επόμενο βήμα στη σχέση τους! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και στον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες.

Ο τραγουδιστής, αρχικά, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την παρουσιάστρια λέγοντας: «Με τη Λάουρα είμαστε μαζί 4 μήνες. Η αλήθεια είναι ότι γνωριζόμαστε από πολύ παλιά απλά έτυχε να κάνουμε παρέα τους τελευταίους 5 μήνες».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Σαντικάι αποκάλυψε πως ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα και ξεκαθάρισε: «Νομίζω ότι ο άντρας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση. Μένουμε μαζί και το βλέπω σοβαρά».

Survivor spoiler: Βόμβα Ατζούν με το νέο σύντροφο της Λάουρα Νάργες! Μετά τον Μουρούτσο και ο Σαντικάι στον Άγιο Δομίνικο;

Survivor spoiler: Βόμβα Ατζούν με το νέο σύντροφο της Λάουρα Νάργες! Μετά τον Μουρούτσο και ο Σαντικάι στον Άγιο Δομίνικο;

Θα βαρεθούμε να βλέπουμε την Λάουρα Νάργες στο Survivor! Μετά την συμμετοχή της στο Survivor 1 και την συμμετοχή του τότε συντρόφου της, Μιχάλη Μουρούτσου, στο Survivor 2 (όπου την είδαμε να τον επισκέπτεται) δεν αποκλείεται να πάρουμε και νέα δόση από την Λάουρα στο Survivor 5!

H αποκάλυψη έρχεται από το Athensmagazine.gr και είναι 100% εξακριβωμένη! Ο Ατζούν θέλει διακαώς τον Χρήστο Σαντικάι στο Survivor ωστόσο η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι! Και ο λόγος δεν είναι οικονομικός!

Συγκεκριμένα η σύντροφός του τραγουδιστή, Λάουρα, είναι αντίθεση στο ενδεχόμενο αυτό αφού πιστεύει (και με το δίκιο της η κοπέλα) πως όλο αυτό γίνεται για να δημιουργείται σούσουρο με την προσωπική της ζωή! Δεν θα είναι ωραίο για την ίδια άλλωστε να την δούμε σε δύο διαφορετικά Survivors ερωτευμένη με δύο διαφορετικούς άνδρες!

Χρήστος Σαντικάι, ο μεγάλος πόθος του Ατζούν

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Χρήστος Σαντικάι βρίσκεται στο στόχαστρο της παραγωγής του Survivor, ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο αν έχει δεχτεί κάποια πρόταση από τον Τούρκο παραγωγό. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να ειναι λάτρης του Survivor, ενώ συνεργάζεται στενά με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο Survivor 4 και του έχει βάλει το "μικρόβιο" του ριάλιτι!

Ο ίδιος θέλει αλλά και η επιθυμία της συντρόφου του είναι τέτοια που δεν του δίνει πολλά περιθώρια! Την ίδια ώρα η παραγωγή θέλει να κλείσει τις ομάδες, αφού σε λιγότερο από 100 μέρες το Survivor 5 αναμένεται να ξεκινήσει και όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία! Τις επόμενες μέρες αναμένεται μια... αντεπίθεση του Ατζούν που ευελπιστεί να βρει τον Χρήστο Σαντικάι θετικό στο ενδεχόμενο συνεργασίας του!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share